Tragedija na kruzeru: Bebu je skrivala kako ne bi ostala bez posla, dijete je na kraju umrlo

FOTO: PROFIMEDIA

Kako piše Rai News, sud je nakon što je dobio rezultate obdukcije odbacio optužbe za ubojstvo.

BILD.BA | 24. SVIBNJA 2024. | 19:37

Istražni sudac iz talijanskog Grosseta odbacio je optužbu za ubojstvo protiv Chan Jheansel Pia Salahid, 28-godišnje Filipinke, koja je 17. svibnja rodila dijete na kruzeru Silver Whisper te je potom uhićena zbog smrti djeteta.

Istražni sudac potvrdio je njezino uhićenje, te je mlada žena ostala u zatvoru ali zbog optužbe za napuštanje djeteta koje je rezultiralo smrću.

Njezine dvije kolegice, koje su s njom dijelile kabinu i koje su također bile uhićene zbog smrti bebe, puštene su na slobodu.


One su joj pomogle da rodi te bile su suučesnice u prikrivanju.

Još nije poznato za što će biti optižena

Kako piše Rai News, sud je nakon što je dobio rezultate obdukcije odbacio optužbe za ubojstvo. Za što će točno biti optužena osim za napuštanje djeteta, još nije poznato.

I ona sama cijelo je vrijeme istražiteljima tvrdila, kako pišu talijanski mediji, da nije htjela ubiti sina kojeg je nazvala Taylor. Samo se bojala da će ostati bez posla pa ga je skrivala.

Oglasila se majka dječaka koji je u vrtiću zamalo ostao bez prsta: 'Dijete mi je reklo da ga teta tuče'

Kad god je mogla, došla ga je podojiti. Bebu je ostavljala u ormaru s odškrinutim vratima kako ne bi pala s kreveta i kako je nitko ne bi vidio i čuo plač, prenosi Index.hr.VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.