Što se krije iza ovog skandala? Oglasila se Kate Middleton povodom fotografije koju je objavila

Nakon što se Kensingtonska palača našla pod pritiskom da je objavljena fotografija manipulirana, princeza od Walesa oglasila se na službenom Instagram profilu.

BILD.BA | 11. OŽUJKA 2024. | 18:35

Skandal oko najnovije objavljene fotografije Kate Middleton s djecom, povodom Majčinog dana, prisilio je princezu od Walesa da ipak reagira i na neki način svojim istupom 'smiri javnost'

Kate Middleton priznala je da se 'poigrala' s portretom na kojem pozira sa svoje troje djece za Majčin dan te se ispričava 'zbog svega što je obiteljska fotografija izazvala'. Njezina je to reakcija nakon što je sliku iz svoje ponude maknulo šest uglednih foto agencija, tvrdeći da je ista digitalno manipulirana.

Nakon što se Kensingtonska palača našla pod pritiskom da je objavljena fotografija manipulirana, princeza od Walesa oglasila se na službenom Instagram profilu nje i supruga princa Williama, u kojem se ispričala zbog svega.Kate Middleton se ispričala

'Kao i mnogi fotografi amateri, povremeno eksperimentiram s obradom fotografija. Želim se ispričati zbog bilo kakve zabune koju je izazvala obiteljska fotografija koju smo jučer podijelili. Nadam se da su svi koji slave proveli lijep i sretan Majčin dan. C', napisala je Kate Middleton i potpisala se tek prvim slovom svog imena Catherine.
Podsjetimo, četiri velike novinske agencije - Associated Press, Getty Images, Reuters i AFP - povukle su fotografiju iz svoje arhive zbog zabrinutosti da je njome manipulirala Kensingtonska palača.

AP je izdao 'obavijest o ukidanju' za klijente, obraćajući se onima koji koriste njihovu uslugu da se pri 'pomnijem pregledu čini da je izvor manipulirao slikom'. Reuters je rekao da briše sliku nakon što su je analizirali. Do nedjelje navečer po britanskom vremenu Kensingtonska palača ovaj nesvakidašnji slučaj nije komentirala.

Britanski premijer otkrio u kojem je stadiju rak kralja Charlesa i da li je izlječiv

Fotografija je trebala ne samo obilježiti Majčin dan, već i stati na kraj grozničavim nagađanjima oko zdravstvenog stanja Kate Middleton nakon što je nestala iz javnog života poslije operacije abdomena u siječnju, prenosi Tportal.hr.


VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Kako će Hrvatska proći na Euru?
Osvojit će ga
Bit će u top 4 reprezentacije
Neće napraviti ništa posebno
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.