Kate Middleton je prekinula višemjesečnu šutnju: 'Prenesite moje isprike cijelom puku'

Kate je u ožujku objavila da boluje od raka.

BILD.BA | 9. LIPNJA 2024. | 13:11

Kate Middleton uputila je svoje isprike cijelom puku u pismu koje je poslala Irskoj gardi. Princeza je navela kako neće biti prisutna na ceremoniji.

Princeza od Walesa Kate Middleton prekinula je višemjesečnu šutnju.

Uoči ključne probe za Trooping the Color, napisala je pismo Irskoj gardi, koje kao njihova pukovnica ove godine neće moći predstavljati na ceremoniji, piše Daily Mail.


"Htjela sam vam pisati jer želim da znate koliko sam ponosna na cijelu pukovniju uoči Colonel's Review i Trooping the Colour. Cijenim sve što su ove godine vježbali mjesecima za Trooping the Colour i posvetili sate i sate kako bi njihove vježbe bile besprijekorne.

Biti vaš pukovnik i dalje je čast i jako mi je žao što ne mogu pozdraviti ovogodišnju smotru pukovnika. Molim vas prenesite moje isprike cijelom puku, nadam se da ću vas vrlo brzo opet moći predstavljati. Pošaljite moje najbolje želje i puno sreće svima koji su uključeni", napisala je princeza od Walesa u pismu koje je objavljeno na službenim stranicama Irske garde.
Boluje od raka

Podsjetimo, Kate je u ožujku objavila da boluje od raka, a otada je nismo imali priliku vidjeti i nisu objavljene nikakve novosti o njezinu zdravstvenom stanju.

Drama oko princeze iz Walesa se nastavlja! U slučaj se umiješala i policija

Nedavno su se pojavile informacije da se više nikad neće vratiti nekadašnjim kraljevskim aktivnostima, a prije toga su izvori iz palače otkrili da je njezin raspored za 2024. godinu potpuno prazan.VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.