Stanivuković: Banja Luka ostaje bedem patrijarhalnih vrijednosti

FOTO: GRAD BANJA LUKA

Smatramo isto tako da se o novcu svake NVO treba znati porijeklo istog

BILD.BA | 19. OŽUJKA 2023. | 11:33

Gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković oglasio se jutros na Twitteru nakon jučerašnjeg incidenta u Banjoj Luci.

- Osuđujem svaku vrstu nasilja, ali naš stav nikako nije doprinio ovome. To su zlonamjerne tvrdnje. Naš stav je i dalje isti i bit će uvijek isti. Banja Luka će ostati bedem tradicionalno patrijarhalnih obiteljskih vrijednosti i na to sam ponosan, ne ulazeći u ničije pravo da voli koga hoće, ali ne i da paradira na taj način – poručuje Stanivuković.
Dodao je da je svaka vlast dužna svojom politikom kreirati one vrijednosti u koje vjeruje, a mi vjerujemo da je obitelj stub našeg društva.

- Smatramo isto tako da se o novcu svake NVO treba znati porijeklo istog, kao i način financiranja, jer svi ovi događaji poprilično determiniraju određena buduća kretanja. Mi na odgovornim pozicijama smo dužni štititi naš narod i našu RS.

Pozivam policiju da uradi svoj dio posla odgovorno i da odlučno suzbije svaku vrstu nasilja – napisao je Stanivuković na Twitteru.

Ostale Stanivukovićeve tweetove na ovu temu pogledajte OVDJE.

VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Kako će Hrvatska proći na Euru?
Osvojit će ga
Bit će u top 4 reprezentacije
Neće napraviti ništa posebno
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.