Skandal trese estradu: Severina objavila poruke s Duškom Tošićem, Karleuša joj žestoko odgovorila

FOTO: MONDO

Karleuša je burno reagirala na te Severinine poruke te je opet bez zadrške u svom stilu poslala poruku.

BILD.BA | 26. SVIBNJA 2024. | 10:53

Nakon što se srpska pjevačica Jelena Karleuša obrušila na Severinu Vučković, isplivale su poruke koje su jedna drugoj uputile. Naime, Severina je odlučila pokazati poruke koje je dobivala od bivšeg nogometaša Duška Tošića, od kojeg se Karleuša navodno rastaje već neko vrijeme.

Po porukama koje su dospjele u medije, Tošić se Severini javljao u više navrata, a ona mu je na poruke odgovarala. U jednoj joj je poruci pitao je Severinu: ‘Radi li se? na što mu je ona odgovorila šaljivo odgovorila: Ha ha, pa moram početi od nečeg. Nisam baš kreativan jel?” glasi poruka koju je Tošić poslao Severini, na što mu je ona odgovorila: ”Nisu svi za sve”.

To nisu bile jedine poruke koje su razmijenili, a Severina je prije poslanih poruka između nje i Tošića uputila Karleuši poruku: “Velika muka natjera čovjeka na bijedu i beščašće. Jedi taj SNS sendvič i ne spominji mi sina više nikad”, napisala joj je Severina.'Obraz se ne plaća'

Karleuša je burno reagirala na te Severinine poruke te je opet bez zadrške u svom stilu poslala poruku.

“I ti jedi srpski ***** i ne talasaj previše. Jer obraz se ne plaća ni sendvičima ni parama, nesretnice, kao što si ti navikla. Mora da je muka natjerala kad ideš protiv svog naroda pa si spremna čak i sebe i oca i sina da nazoveš genocidnim”, odgovorila joj je Jelena.

Inače, ovo nije prvi put da se Jelena Karleuša obrušila na Severinu. Činila je to kroz godine u nekoliko navrata, a razlozi su bili razni. Jednom ju je napala jer se Severina u skupocjenoj haljini fotografirala u toaletu.

Karleuša izvrijeđala Severinu zbog priznavanja genocida: 'Oprostit ću ti što si Srpkinja, a nazivaš Srbe oni'

Tada je ta WTF radio izjavila: “Severina je u haljini koju sam ja željela kupiti, i sad ju je ona upropastila. Slika se u toj nekoj šupi u YSL haljini. Srećom, nisam je kupila jer je preskupa. Ta haljina košta oko 5 soma eura. Ali potpuno ju je upropastila, umjesto da je na nekom gala mjestu”, zaključila je Karleuša, prenosi Otvoreno.hr.VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Kako će Hrvatska proći na Euru?
Osvojit će ga
Bit će u top 4 reprezentacije
Neće napraviti ništa posebno
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.