Širi se Karamatićev HSS: Postali su parlamentarni u Republici Srpskoj, evo detalja 

To radno predsjedništvo čine Milan Latić, od danas vijećnik HSS-a u Općinskom vijeću Pelagićevo te Katarina Božanović i Ivana Nadarević. 

BILD.BA | 21. VELJAČE 2024. | 11:12

Predsjednik HSS-a Mario Karamatić je u utorak bio u posjetu općini Pelagićevo te u sklopu iste obavio niz radnih sastanaka sa povratnicima u ovom području Republike Srpske.

Sukladno statutarnim ovlastima za regionalnog Predsjednika HSS-a za Republiku Srpsku imenovan je gospodin Ivo Kamenjašević koji je, imajući u vidu nadolazeće općinske izbore, imenovao radno predsjedništvo zaduženo za revitalizaciju rada HSS-a u Republici Srpskoj, priopćili su na stranačkim stranicama.

To radno predsjedništvo čine Milan Latić, od danas vijećnik HSS-a u Općinskom vijeću Pelagićevo te Katarina Božanović i Ivana Nadarević.


Kamenjašević je najavio dobre rezultate na nadolazećim izborima, širenje infrastrukture HSS-a u Republici Srpskoj, te nastavak ustrajne borbe za prava povratnika.

VIŠE IZ RUBRIKE:
VIŠE NA TEMU:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Podržavate li Milanovićevu kandidaturu?
Da, svakako, on je super
Ne! Ovo je grozno što radi
Ma boli me briga
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.