Oprah Winfrey hitno hospitalizirana: Za sve je kriv popularni lijek za mršavljenje

FOTO: CHRIS PIZZELLO / INVISION / ASSOCIATED PRESS

Tijekom desetljeća Oprah nije štedjela svoje fanove detaljima o gubitku kilograma.

BILD.BA | 12. LIPNJA 2024. | 08:58

Oprah Winfrey hitno je hospitalizirana zbog teških želučanih problema samo par mjeseci nakon što je priznala da za mršavljenje koristi Ozempic, piše Daily Mail.

"Izlazi joj sve s oba kraja", priznala je njezina najbolja prijateljica Gayle King, dodajući, piše Daily Mail, kako se nada da Oprah (70) neće biti uzrujana njenom indiskrecijom.

"Dehidrirala je, imala je intravenoznu injekciju, to je vrlo ozbiljna stvar!", ispričala je Gayle, a prenosi britanski Daily Mail. Oprah, čija je kilaža slavno varirala tijekom godina, nedavno je dospjela na naslovnice svjetskih medija zbog svog dokumentarca o ljudima koji koriste lijekove za mršavljenje.


"To je vrlo osobna tema za mene i za stotine milijuna ljudi koji se diljem svijeta bore s težinom i pretilošću", rekla je tada Oprah u izjavi za tisak koju je prenio BET.


Sve je priznala

Tijekom desetljeća Oprah nije štedjela svoje fanove detaljima o gubitku kilograma. Prošle su je godine pratile glasine da uzima Ozempic, lijek za dijabetes koji je u međuvremenu postao i holivudski hit među onima koji pokušavaju smršavjeti.

Novi šok za kraljevsku obitelj, priznao je seksualne traume iz djetinjstva: 'Ono što mi je učinila...'

Kako su nagađanja rasla, Oprah je u prosincu priznala da je posustala i da je spomenuti lijek počela koristiti kako bi smanjila kilograme i postigla figuru koju želi.
VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Očekujete li promjene nakon Lokalnih izbora koji će u BiH biti u listopadu?
Ne, sve će ostati isto
Ma kakve promjene, može samo gore
Očekujem promjenu na bolje
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.