Novi šok za kraljevsku obitelj, priznao je seksualne traume iz djetinjstva: 'Ono što mi je učinila...'

FOTO: PROFIMEDIA

Zajedno imaju 12-godišnju kćerkicu Charlotte Dianu.

BILD.BA | 11. LIPNJA 2024. | 08:56

Brat pokojne princeze Diane, Charles Earl Spencer i ujak prinčeva Williama i Harryja razveo se od Karen Gordon, a ovaj potez definitivno nitko nije očekivao.

"Ovo je nevjerojatno tužno. Želim se posvetiti svojoj djeci i unucima, želim Karen svu sreću u budućnosti", otkrio je 60-godišnji Charles Daily Mail Saturday i tako pojasnio da se razvodi od Karen Gordon. Brat pokojne princeze Diane je u travnju kazao zaposlenicima imanja Althorp kako se rastaje.

Riječ je naime, o imanju na kojem je pokopana Diana, nakon pogibije u Parizu 1997. godine. Earl Spencer upoznao se s Karen Gordon na spoju naslijepo u jednom restoranu u Los Angelesu 2010., a vjenčali su se godinu kasnije. Zajedno imaju 12-godišnju kćerkicu Charlotte Dianu.Priznao seksualne traume

Osim nje, on ima još četvero djece - iz prvog braka s Victorijom Lockwood ima dvoje djece te dvoje iz drugog braka s Carolinom Freud. Navodno je njihova veza puknula dok je Spencer pisao svoje memoare u kojima je otkrio da je izgubio nevinost s prostitutkom kada je imao 12 godina.

Kate Middleton je prekinula višemjesečnu šutnju: 'Prenesite moje isprike cijelom puku'

Rekao je i kako je u školi trpio seksualno i fizičko zlostavljanje i to od medicinske sestre. "Ono što mi je učinila je ostavilo je dubok i neizbrisiv trag, probudila je u meni želje za koje nije bila mjesta kod tako mladog dječaka", napisao je te dodao:

"Ova žena imala je totalnu kontrolu nad hipnotiziranim dječakom, bili smo gladni ženske topline i očajnički smo tražili njezinu ljubav". Pet godina je pisao memoare "A Very Private School" i to je toliko jako utjecalo na njega da je prošle godine potražio pomoć zbog svoje traume, prenosi Direktno.hr.
VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Kako će Hrvatska proći na Euru?
Osvojit će ga
Bit će u top 4 reprezentacije
Neće napraviti ništa posebno
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.