Napetost na Balkanu raste: Pokušali su smaknuti makedonskog gradonačelnika, vožač teško ranjen

FOTO: PIXABAY

Policijske jedinice su upućene u Aračinovo da osigurano mjesto napada i obave očevid.

BILD.BA | 1. TRAVNJA 2024. | 16:54

U Aračinovu, gradu desetak kilometara od Skoplja, u Sjevernoj Makedoniji, u ponedjeljak je došlo do pucnjave iz automatskog oružja.

Prema prvim informacijama, meta je bio gradonačelnik te općine Ridvan Ibrahimi. Njegov vozač, koji se trenutno nalazi u klinici Majka Tereza, ranjen je u pucnjavi, potvrdio je ministar unutrašnjih poslova Panče Toškovski.


Vozač je teško ranjen

Policijske jedinice su upućene u Aračinovo da osigurano mjesto napada i obave očevid. Očekuju se i službene informacije MUP-a o incidentu. U pitanju je manji grad koji se nalazi desetak kilometara sjeveroistočno od glavnog grada Sjeverne Makedonije, prenosi Direktno.hr.

Za ubojstvo predsjednika Haitija optuženo 50 ljudi, među njima njegova supruga i premijer

Osoba, za koju se navodi da je vozač gradonačelnika, ima prostrijelne rane grudnog koša, prenosi Telma. "Unosimo ga u salu. Ima prostrijelne rane u grudima. Riječ je o čovjeku starom oko 30 godina. Rane su za hitnu operaciju, zbog čega već ulazimo u salu", rekao je Telmi u kratkom razgovoru Nedžati Jakupi, direktor Klinike za torakalnu kirurgiju Kliničkog centra Skoplje.


VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Podržavate li Milanovićevu kandidaturu?
Da, svakako, on je super
Ne! Ovo je grozno što radi
Ma boli me briga
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.