Jedan od navijača koji su isticali ustašku zastavu na Rujevici sin je moćnog HDZ-ovca. On i otac tukli su policiju

FOTO: ANTE CIZMIC / CROPIX

U ožujku ove godine izbio je veliki skandal nakon što su otac i sin uhićeni jer su pretukli policajce

BILD.BA | 16. RUJNA 2023. | 08:47

Poznata je kazna za dvojicu navijača koji su na utakmici Hrvatska – Latvija u nekoliko navrata istaknuli ustašku zastavu, zbog čega je UEFA pokrenula disciplinski postupak protiv HNS-a.

Naime, Općinski sud u Rijeci izrekao je prvookrivljenom D.C. novčanu kaznu u iznosu od 1300 eura, a drugookrivljenom D.S. kaznu zatvora u trajanju od 20 dana. Postupak prema trećoj uključenoj osobi traje, kao i kriminalističko istraživanje koje za cilj ima rasvijetliti sve okolnosti povezane s događajem.

Drugookrivljeni je otprije dobro poznat policiji, ali i hrvatskoj javnosti. On je Dino Sušec (34) iz Zamlake kod Varaždina, sin moćnog HDZ-ovca Ivana Sušeca (60), piše Danica.hr.


Riječ je o poduzetničkoj obitelji, a otac je član Općinskog vijeća Trnovca Bartolovečkog te predsjednik kluba vijećnika HDZ-a. U ožujku ove godine izbio je veliki skandal nakon što su otac i sin uhićeni jer su pretukli policajce. Sutkinja je tada oca, sina i trećeg napadača odmah pustila na slobodu unatoč napadu na policajce koji su ozlijeđeni. Tučnjava je izbila u ugostiteljskom objektu u Ludbreškoj ulici u Trnovcu.

Nakon što je pozvana policija, trojac je odmah napao i njih.

VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Podržavate li Milanovićevu kandidaturu?
Da, svakako, on je super
Ne! Ovo je grozno što radi
Ma boli me briga
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.