Ispitan je vozač kamiona koji je usmrtio djevojčicu, branit će se sa slobode

FOTO: CROPIX

Mediji su izvijestili kako stanovnici Dugog Sela i Rugvica već neko vrijeme upozoravaju na opasnost za pješake zbog nesavjesnih vozača.

BILD.BA | 23. SVIBNJA 2024. | 15:25
IZVOR: HINA

Vozač koji je u utorak u Dugom Selu neopreznim upravljanjem kamionom usmrtio osmogodišnju djevojčicu pušten je da se brani sa slobode, a određena mu je mjera opreza privremenog oduzimanja vozačke dozvole.

Zagrebačko Općinsko kazneno državno odvjetništvo dan ranije ispitalo je 27-godišnjeg vozača kojega sumnjiči za izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu sa smrtnom posljedicom.

Tužiteljstvo sumnja da je 27-godišnjak, u utorak oko 12 sati u Dugom Selu, pri skretanju iz ulice I. savski odvojak u ulicu II. savski odvojak, propustio uvjeriti može li to učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu.Od teških tjelesnih ozljeda preminula

Potom je pri skretanju desnim kotačima zahvatio pješakinju koja je prelazila kolnik II. savskog odvojka dolazeći mu s desne strane uslijed čega je zadobila teške tjelesne ozljede od kojih je preminula.

Kamion usmrtio dijete u Dugom Selu, susjed tvrdi: 'Bilo je pitanje vremena'

Mediji su izvijestili kako stanovnici Dugog Sela i Rugvica već neko vrijeme upozoravaju na opasnost za pješake zbog nesavjesnih vozača i ogromne gužve u prometu koju stvaraju kamioni s obližnjeg gradilišta trgovačkog centra, ali ističu da se po tom pitanju ništa nije poduzelo.
VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Kako će Hrvatska proći na Euru?
Osvojit će ga
Bit će u top 4 reprezentacije
Neće napraviti ništa posebno
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.