HKD Napredak čestitao Dan državnosti Republike Hrvatske

FOTO: PHOTO BY DAVID BOCA ON UNSPLASH

Na taj dan, kada je rođena demokratska hrvatska država, prisjećamo se i svih onih koji su sudjelovali u njezinom stvaranju

BILD.BA | 30. SVIBNJA 2023. | 11:08

Povodom obilježavanja 30. svibnja, Dana državnosti Republike Hrvatske, Središnja uprava HKD Napredak svim Hrvaticama i Hrvatima, svim građankama i građanima Republike Hrvatske upućuje iskrene čestitke.

“Dan državnosti Republike Hrvatske obilježava se u spomen na 30. svibnja 1990. godine, na dan kada je konstituiran prvi demokratski izabran višestranački Sabor i na povijesnu ulogu Hrvatskoga sabora u očuvanju hrvatske državnosti tijekom mnogih stoljeća.

Na taj dan, kada je rođena demokratska hrvatska država, prisjećamo se i svih onih koji su sudjelovali u njezinom stvaranju, a s posebnim poštovanjem hrvatskih branitelja koji su svoje živote ugradili u temelje slobodne i neovisne Hrvatske.


Središnja uprava Hrvatskog kulturnog društva Napredak svim Hrvaticama i Hrvatima, svim građankama i građanima Republike Hrvatske u zemlji i inozemstvu čestita 30. svibanj, Dan državnosti Republike Hrvatske.”

VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Kako će Hrvatska proći na Euru?
Osvojit će ga
Bit će u top 4 reprezentacije
Neće napraviti ništa posebno
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.