Bivši obavještajac otkrio šokantne detalje: Bakir Izetbegović je izdajnik! Carla del Ponte mi je dala dokumentaciju o kriminalu u SDA

'Radilo se o krađama donacija, financiranju Al Kaide, zatim o tri ubojstva...'

BILD.BA | 3. LIPNJA 2023. | 11:47

“Pojedinci iz šure su plašili Aliju Izetbegovića da će on biti uhićen i prebačen u Haag. Carla Del Ponte mi je dala dokumente koji se odnose na financijski kriminal ljudi iz SDA. Radilo se o krađama donacija, financiranju Al Kaide, zatim o tri ubojstva, jedno je ubojstvo Juke Prazine… Draganu Lukaču sam proslijedio prijavu, ali on nije ništa uradio, jer se konsultirao s bivšim predsjednikom SDA Sulejmanom Tihićem. To stoji kod tužitelja u ladici”.

Izjavio je ovo predratni čelnik sarajevske Službe državne sigurnosti, AID-a, FOS-a, bliski suradnik Haške tužiteljice Carle del Ponte gostujući sinoć na Face tv.

Između ostalog, govorio je i o tome kako je služba nekadašnjeg sektora SDB Sarajevo prisluškivala Radovana Karadžića, Biljanu Plavšić, Jovicu Stanišića. Opširnije pogledajte u videu.
VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Očekujete li promjene nakon Lokalnih izbora koji će u BiH biti u listopadu?
Ne, sve će ostati isto
Ma kakve promjene, može samo gore
Očekujem promjenu na bolje
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.