(VIDEO) Legendarni Shaq pokušava pjevati hrvatski hit, Dončić ga gleda u nevjerici

Dok se Dončić zagrijavao, dvoranom u Dallasu se orilo 'Prazan stan'.

BILD.BA | 27. SVIBNJA 2024. | 11:10

Luka Dončić, slovenski superstar NBA lige, veliki je ljubitelj glazbe s ovih prostora pa često u dvorani na zagrijavanju sluša i hitove s naših prostora.

U NBA-u je česta praksa da igrači sami slažu popise pjesama koje će se puštati u dvorani uoči domaćih utakmica, a tako je i u Dončićevom Dallasu.

Tako je DJ u dvorani Mavericksa, uoči treće utakmice finala Zapadne konferencije protiv Minnesote, očito na Dončićevu želju, pustio hit hrvatske grupe E.T. - Prazan stan. Osim Dončiću, pjesma se očito svidjela i legendarnom Shaquilleu O'Nealu.

Dvoranom je odzvanjao hrvatski hit

Dok se Dončić zagrijavao, dvoranom u Dallasu se orilo "Prazan stan, a nas je dvoje. Tijelo tvoje, moje. Možda bismo mogli mi. Slušat' stare one pjesme. Radit' što se ne smije. Čekat' zoru ljubavi..."

Bijesna Torcida bakljama zasula teren, skandirali su: 'Ne mogu ti to oprostiti...'

Shaquille O'Neal, koji kao komentator zbog miljenika Jokića i Dončića sve češće govori na jeziku koji i mi razumijemo, sjedeći uz teren je pokušao pohvatati riječi hrvatske pjesme dok se Dončić na to grohotom smijao, prenosi Bljesak.info.


VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Kako će Hrvatska proći na Euru?
Osvojit će ga
Bit će u top 4 reprezentacije
Neće napraviti ništa posebno
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.