Bijesna Torcida bakljama zasula teren, skandirali su: 'Ne mogu ti to oprostiti...'

FOTO: CROPIX

Torcida je u trenucima dok su baklje letjele prema terenu pjevala i pjesme.

BILD.BA | 26. SVIBNJA 2024. | 11:44

U trenutku kada je Robert Mudražija, čovjek koji je Hajduku na Poljudu prije nekoliko mjeseci zabio dva gola, izlazio s igrališta, došlo je do koškanja na zapadnoj tribini. A sudačka nadoknada se zbog nereda splitskih navijača nije ni igrala

Imat će mnogo posla i idućega tjedna disciplinski sudac HNL-a, Alan Klakočer. Navijači Hajduka u posljednjim su minutama ogleda 36. kola HNL-a bakljama i još kojekakvim pirotehničkim sredstvima zasuli teren u Kranjčevićevoj ulici u Zagrebu.

U smiraj utakmice koja je završena pobjedom Hajduka protiv Lokomotive od 5:2, Torcida je na istočnoj tribini napravila pravi pirotehnički šou program. Nije to bilo zbog pobjede Hajduka, već zbog kraja sezone i činjenice da je Hajduk ostao iza Dinama i Rijeke na prvoligaškoj ljestvici.Frustrirani su lošim Hajdukom ove sezone

Torcida je u trenucima dok su baklje letjele prema terenu pjevala i pjesme kojima je pokazala koliko je zapravo frustrirana lošim Hajdukom ove sezone.

U svlačionici Hajduka vlada potpuni kaos: Igrači brišu sve vezano uz Bijele s Instagrama

Hitovi kao što su: '...ne mogu ti to oprostiti...', pa zatim 'što učinio si ti od života mog, zašto dao si mi ti samo praznu bol'...", parali su uši svima na stadionu. Razvili su i poruku na kojoj je pisalo: "Kad je čovjek umoran od ludosti traži snove, kad pronađe snove koje voli, lovi ih do smrti!"VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.