Željka Cvijanović osudila napad na supružnike Memišević: 'Zgrožena sam brutalnošću'

Pozdravila je i brzu reakciju MUP-a Republike Srpske

BILD.BA | 25. OŽUJKA 2023. | 17:12

Predsjedavajuća Predsjedništva BiH Željka Cvijanović najoštrije je osudila napad na supružnike Memišević iz sela Omeragići kod Višegrada.

“Zgrožena sam brutalnošću i smatram nedopustivim ugrožavanje bilo čije osobne sigurnosti i imovine u Republici Srpskoj”, izjavila je Cvijanović.

Pozdravila je i, kako se navodi, brzu reakciju MUP-a Republike Srpske, istaknuvši da očekuje da nadležne institucije adekvatno sankcioniraju izvršitelja ovog razbojništva.


Policija iz Višegrada uhitila je osobu čiji su inicijali B.P. iz ovog mjesta osumnjičeno da je izvršilo razbojništvo na štetu Fadila i Ajše Memišević iz sela Omeragići. Riječ je o Bojanu Prodanoviću

Podsjetimo, povratinici Fadil i Ajša Memišević brutalno su napadnuti u svome domu. Zbog ozlijeda koje su zadobili danas su smješteni na liječenje na KCUS, točnije na Kliniku za neurokirurgiju. Prilikom napada od njih je otuđen i novac u iznosu od 7.000 KM.

Napad su osudili brojni dužnosanici, a član Predsjedništva BiH Denis Bećirović otputovao je u Višegrad kako bi razgovarao s povratnicima i obitelji napadnutih.

VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Hoće li se SDA raspasti ili će se doživjeti promjene?
Raspad totalni, gotovi su
Unutarnje promjene i nova lica
Svejedno mi je
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.
Ovu stranicu štiti reCAPTCHA. Primjenjuje se Googleova Politika privatnosti i Uvjeti pružanja usluge.