Zagrebački gradonačelnik posjetio središnjicu Napretka u Sarajevu, ovo su glavne poruke

Gradonačelnika je u Središnjici Društva srdačno dočekao predsjednik Napretka Nikola Čiča.

BILD.BA | 21. KOLOVOZA 2023. | 09:45

Gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević, uz mons. Ivu Tomaševića i zastupnika u Skupštini Grada Zagreba Gordana Bosanca, tijekom svoje dvodnevne posjete glavnom gradu Bosne i Hercegovine, posjetio je u subotu Središnju upravu Hrvatskog kulturnog društva u Sarajevu.

Gradonačelnika je u Središnjici Društva srdačno dočekao predsjednik Napretka Nikola Čiča.

Na sastanku je bilo riječi o djelovanju Napretka i njegovih podružnica s posebnim osvrtom na rad i djelovanje podružnice u Zagrebu, kao i o budućim projektima koje Napredak ima i želi realizirati, kako na području Bosne i Hercegovine, tako i u Hrvatskoj, ali i diljem Europe i svijeta.


Predsjednik Čiča je govorio o glavnoj misiji Napretka, stipendiranju, ali i o obnovljenim i novoosnovanim podružnicama Društva, te ciljevima koje Društvo u budućnosti ima.

Gradonačelnik Tomašević je izrazio otvorenost ka suradnji s Napretkom pri realiziranju projekata, te je pozvao predsjednika Nikolu Čiču u službeni posjet Gradu Zagrebu i njegovom uredu, priopćeno je iz HKD Napredak.

VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Kako će Hrvatska proći na Euru?
Osvojit će ga
Bit će u top 4 reprezentacije
Neće napraviti ništa posebno
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.