Uznemirujuća snimka kruži Splitom: Dvije maloljetnice se iživljavale na mladoj djevojci, treća sve snimala

FOTO: DRUŠTVENE MREŽE

Na snimci se vidi i čuje kako žrtva traži oprost svojih 'egzekutorica' koje je nemilosrdno vrijeđaju.

BILD.BA | 1. TRAVNJA 2024. | 09:47
IZVOR: HINA

​Na kriminalističkom istraživanju u splitskoj policiji od nedjelje navečer nalaze se dvije maloljetnice ​koje su fizički i psihički zlostavljale mladu djevojku, a treća je sve snimala, te je sve objavljeno na internetu.

Na snimci se vidi mlada djevojka koja kleči na ulici, iznad nje je druga djevojka koja je šamara i traži da se ispriča za to što je nekome govorila loše o njoj i drugim maloljetnicama. Od nje traži da joj vrati 30 eura koje joj je navodno posudila.

Potom mlada žrtva od druge djevojke dobiva jaki udarac u kralježnicu od čega pada i udara licem o tlo. Tada joj nasilnic​a da ruku da se podigne s poda, a potom ju pljusne.Snimka je šokirala sve

Na snimci se vidi i čuje kako žrtva traži oprost svojih "egzekutorica" koje je nemilosrdno vrijeđaju, ponižavaju i iživljavaju se na njoj. Snimateljica videa joj čak zamjera što je njena starija sestra blokirala na društvenoj mreži. Djevojci potom zadaju udarce u glavu, guraju je.

Užas u Srbiji: Oteli muškarca (21), pa tražili otkup od 40.000 eura, evo kakve su mu grozote radili

Nakon što je snimka objavljena šokirala je sve koji su je pogledali, a dio građana je incident policiji prijavio online preko Redbuttona koji se bavi istraživanjem kaznenih djela prema djeci.

Policija je brzo reagirala i već za koji sat uhitila ​identificirala i uhitila mlade delinkventice.


VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Podržavate li Milanovićevu kandidaturu?
Da, svakako, on je super
Ne! Ovo je grozno što radi
Ma boli me briga
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.