Užas u Hrvatskoj: Petero djece je hitno prebačeno u bolnicu, svi imaju jako teške ozlijede

Vozač će biti kazneno prijavljen.

BILD.BA | 22. LIPNJA 2024. | 12:20
IZVOR: HINA

Čak petero djece u petak je primljeno u bjelovarsku bolnicu zbog teških ozljeda zadobivenih u nekoliko prometnih nesrećama na području grada, izvijestila je policija.

Oko 15.45 sati, dijete koje zbog svoje starosne dobi nije smjelo upravljati traktorom, tim je vozilom prevozilo još dvoje djece kroz naselje Bulinac u blizini Bjelovara.

Zbog neprilagođene brzine, vozilo je sletjelo s ceste i udarilo u betonski most, pri čemu su sva tri djeteta zadobila teške ozljede i zadržani su na liječenju u bjelovarskoj Općoj bolnici "dr. Anđelko Višić".


Istog dana, u 20.35 sati, 21-godišnji vozač automobila nije se zaustavio na pješačkom prijelazu u centru Bjelovara i udario je dijete koje je prelazilo cestu.

Pješakinja je zadobila teške ozljede i prevezena je u bjelovarsku bolnicu, a vozač će biti kazneno prijavljen.

Oko 21.35 sati, dijete je, vozeći električni romobil bez kacige, izgubilo kontrolu i palo na kolnik u Zagorskoj ulici. Zadobilo je teške ozljede glave i prevezeno je u bolnicu.

Prema djetetu koje je u dobi mlađeg maloljetnika bit će proveden prekršajni postupak.


VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Očekujete li promjene nakon Lokalnih izbora koji će u BiH biti u listopadu?
Ne, sve će ostati isto
Ma kakve promjene, može samo gore
Očekujem promjenu na bolje
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.