U Zagrebu se sprema nezaboravni spektakl: Održat će se prvi Eurosong party na Balkanu, evo tko će sve nastupati

FOTO: EBU

Zvijezde showa će u čast 68 godina Eurovizije izvesti 50 najvećih hitova.

BILD.BA | 8. LIPNJA 2024. | 13:33

Prvi put Zagreb postaje domaćinom velikog eurovizijskog koncerta 'Eurosong – najveći hitovi' u klubu Boogaloo 8. lipnja u 21 sat.

U subotu, 8. lipnja, u popularnom zagrebačkom klubu Boogaloo održat će se prvo izdanje glazbeno-scenskog spektakla pod nazivom Eurosong - Najveći hitovi na kojem će nastupiti: Baby Lasagna, Alessandra, Efendi, Albina, Jorge Gonzales, Marcela, Marko Bošnjak, Eugen, Lara Demarin, Emilija Kokić, Emmelie de Forest, Domenica i drugi izvođači s nacionalnih izbora za Euroviziju.

"Presretni smo i zaista počašćeni što će upravo Zagreb biti domaćin prvog Eurosong partija na ovim prostorima. Jedva čekamo da se fanovi sa Balkana, Europe i ostatka svijeta susretnu na jednom mjestu i da im pružimo doživljaj koji će dugo pamtiti. Spremite za danas i pridružite nam se na večeri punoj glazbe, energije i nezaboravnih trenutaka", kažu organizatori ovog događanja.Zabava do jutra

Zvijezde showa će u čast 68 godina Eurovizije izvesti 50 najvećih hitova, a nakon njihovih nastupa očekuje se after party na kome će DJ puštati ESC- hitove do ranog jutra.

Baby Lasagna nastavlja nizati uspjehe: Rasprodao je svoj prvi koncert izvan Hrvatske

Posljednje ulaznica puštene su u prodaju, zato budite brzi i nabavite svoju putem online platforme ulaznice.hr. Vrata zagrebačkog kluba Boogaloo otvaraju se u 19.30, a sam program počinje u 21, prenosi Direktno.hr.
VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Kako će Hrvatska proći na Euru?
Osvojit će ga
Bit će u top 4 reprezentacije
Neće napraviti ništa posebno
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.