Tragična smrt dvojice motociklista: Sve se odigralo u samo deset minuta

FOTO: FENIX

Udarac je bio toliko jak da je smrtno stradao na mjestu događaja.

BILD.BA | 5. LIPNJA 2024. | 09:21
IZVOR: HINA

Dvojica motociklista smrtno su stradala u dvije odvojene prometne nesreće koje su se dogodile u utorak poslije 23 sata u Glavicama nedaleko Sinja te u Lokvi Rogoznici kod Omiša, doznaje se u srijedu ujutro splitskoj policiji.

Prva se prometna nesreća dogodila oko 23.15 sati na državnoj cesti u mjestu Glavice nedaleko Sinja. Kako navodi policija, vozač motocikla je u jednom trenutku izgubio nadzor nad njim, izletio van kolnika, te udario u zid. Udarac je bio toliko jak da je smrtno stradao na mjestu događaja. O toj su prometnoj nesreći policajci obavijestili državno odvjetništvo, te je obavljen očevid.


Druga prometna nesreća

Deset minuta nakon te teške prometne nesreće oko 23.25 sati na državnoj cesti u Lokvi Rogoznici kod Omiša dogodila se druga nesreća u kojoj je također smrtno stradao vozač motocikla. Vozač je izgubio nadzor nad motociklom, izletio van kolnika i udario motociklom u stablo smrtno stradavši. I o toj je prometnoj nesreći obaviješteno državno odvjetništvo koje je naložilo obavljanje obdukcije, a na mjestu događaja je obavljen očevid.

Preminuo je mladi glumac iz Sarajeva: Imao je samo 29 godina

Nastradalog motociklista koji je sletio ispod ceste izvlačili su omiški vatrogasci kako bi do njega došli djelatnici Hitne medicinske pomoći, doznaje se od vatrogasaca.VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Očekujete li promjene nakon Lokalnih izbora koji će u BiH biti u listopadu?
Ne, sve će ostati isto
Ma kakve promjene, može samo gore
Očekujem promjenu na bolje
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.