Preminuo je mladi glumac iz Sarajeva: Imao je samo 29 godina

Preminuo je nakon dvogodišnje borbe sa zloćudnim tumorom.

BILD.BA | 4. LIPNJA 2024. | 10:51

Preminuo je Toni Kovačević, 29-godišnji glumac iz Sarajeva.

Toni je preminuo nakon dvogodišnje borbe sa zloćudnim tumorom. O glumčevoj smrti oglasili su se iz Akademije dramskih umjetnosti Tuzla. "Duboko smo potreseni preranim odlaskom našeg dragog Tonija Kovačevića. Akademija dramskih umjetnosti je izgubila dragog studenta, kolegu, prijatelja."

"Čuvat ćemo te u stalnom sjećanju, onakvog kakav si uvijek bio, nasmijan, radostan, spreman za nove izazove, jednom riječju - sjajan. Bio si student i klasić o kakvom se može samo sanjati. Dragi Toni, ostat ćeš vječno u našim mislima i u našim srcima. Neka ti je laka zemlja bosanska", napisali su na Facebooku.

Oprostili se i iz Srednje škole primjenjenih umjetnosti Sarajevo

Od Tonija su se oprostili i iz njegove srednje škole. "S velikom tugom i bolom u srcu upućujemo posljednji pozdrav našem bivšem učeniku Toniju Kovačeviću. Ponosni što smo te poznavali te beskrajno tužni što smo te izgubili..."

Nova prometna nesreća u Posušju, još jedan mladi život je ugašen

"Izražavamo iskreno saučešće obitelji i prijateljima", poručili su. Inače, mladi glumac bit će pokopan 5. lipnja u 13.45 sati na gradskom groblju Bare u Sarajevu.VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Očekujete li promjene nakon Lokalnih izbora koji će u BiH biti u listopadu?
Ne, sve će ostati isto
Ma kakve promjene, može samo gore
Očekujem promjenu na bolje
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.