Tragedija u Hrvatskoj: Poginuli brat i sestra, on je imao 21, a ona 19 godina

FOTO: CROPIX

Na Facebook stranicama mjesta Gradac brojni građani se opraštaju od njih.

BILD.BA | 10. TRAVNJA 2024. | 09:26

U utorak oko 20 sati i 40 minuta na državnoj cesti D-8 u mjestu Ratac kod Dubrovnika došlo je do teške prometne nesreće u kojoj su sudjelovala tri osobna vozila i koja je za posljedicu imala smrtno stradavanje dvije osobe.

U nesreći su poginuli brat i sestra iz mjesta Gradac u blizini Makarske. On je bio 2003. godište, a ona 2005. godište. Na Facebook stranicama mjesta Gradac brojni građani se opraštaju od njih.

Kako piše Dubrovački dnevnik, sudar se dogodio na ravnom i dobro preglednom dijelu ceste, a prema neslužbenim informacijama skrivilo ga je vozilo stranih registracijskih oznaka kojim su upravljali albanski državljani.


Općinski načelnik proglasio je Dane žalosti zbog tragične smrti brata i sestre. "Općina Gradac proglašava Dane žalosti na području općine Gradac od 10. travnja 2024. godine do 13. travnja 2024. godine povodom tragične smrti Stjepana i Katarine Đerek", naveli su.
Očevid se nastavlja

Dani žalosti obilježit će se spuštanjem zastava Republike Hrvatske na pola koplja na području općine Gradac. Tijekom Dana žalosti neće se održavati programi i događaji sa zabavnim obilježjima.

"Pozivaju se pravne i fizičke osobe koje obavljaju ugostiteljsku djelatnost da svoje poslove obavljaju primjereno Danima žalosti", objavljeno je na stranici Općine Gradac.

Užas u Italiji: U eksploziji hidroelektrane teško su ozlijeđene četiri osobe, šest ih se smatra nestalima

Na mjestu prometne nesreće slijedi očevid kojim će, uz asistenciju policijskih službenika, rukovoditi zamjenica općinskog državnog odvjetnika iz Dubrovnika.

VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Kako će Hrvatska proći na Euru?
Osvojit će ga
Bit će u top 4 reprezentacije
Neće napraviti ništa posebno
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.