Thompsonov koncert je rasprodan u rekordnom roku: Tisuće ljudi će uživati u nezaboravnom spektaklu

FOTO: PIXSELL

Prisjetimo se, pjevač je posljednji put imao koncert 2022. godine.

BILD.BA | 27. SVIBNJA 2024. | 11:31

Pjevač Dražen Zečić na Facebook stranici je podijelio sretnu vijest. Koncert koji će održati s Markom Perkovićem Thompsonom i Matom Bulićem u Imotskom u potpunosti rasprodan.

Obožavatelji su Thompsonovim povratkom oduševljeni.

Naime, Hrvatska je konačno dočekala povratak Marka Perkovića Thompsona koji će biti gost na koncertu Mate Bulića i Dražena Zečića koji će se održati koncert u Imotskom 6. kolovoza ove godine od 20 sati. Pjevač će s Matom Bulićem i Draženom Zečićem nastupiti 6. kolovoza na obnovljenom stadionu Gospin dolac.


O rasprodanom koncertu se oglasio i jedan od organizatora koncerta “Imotski ne zaboravi”. “Sami koncert je nastao kao ideja da se u Imotskom organizira događaj koji bi predstavljao vrhunac ljeta i privukao jako veliki broj posjetitelja, a teško da može bolje od ovakvog nastupa”, kazao je organizator Ivan Ivkošić, pišu 24 sata.

Ulaznice za koncert u Imotskom bile su puštene u prodaju u petak 24. svibnja, a ulaznice u zoni VIP 1 bile su rasprodane samo 18 minuta od puštanja u prodaju. Te su ulaznice koštale 60 eura, a po istoj cijeni su dostupne i ulaznice za Vip zonu 2. Cijene ulaznica bile su u rasponu od 30 do 60 eura. Krenule su u prodaju u petak u 12 sati, a u nedjelju ujutro sve su nestale.


Organizacija koncerta bit će na najvišoj razini

“Nema žurbe. Ne natječemo se s Arenama, ovdje smo da uživamo u kvalitetnoj hrvatskoj glazbi i dobrim izvođačima. Kompletna organizacija se radi na najvišoj mogućoj razini”, objasnio je organizator koncerta Ivan Ivkošić.

Thompson sprema novi album: Evo tko je nagovorio pjevača na veliki povratak

Ivkošić je dodao kako će posjetitelji zasigurno biti oduševljeni doživljenim. “Imotska krajina ima bogati program u razdoblju od 5. do 15. kolovoza, a mi smo s ovim koncertom to uveličali”, zaključio je Ivkošić.

Podsjetimo, brojna publika željno iščekuje pjevača Marka Perkovića Thompsona s obzirom da dugo nije nastupao. Prisjetimo se, pjevač je posljednji put imao koncert 2022. godine, a nedavno je na Facebooku objavljeno kako ga je na ovaj koncert nagovorio sin.VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Kako će Hrvatska proći na Euru?
Osvojit će ga
Bit će u top 4 reprezentacije
Neće napraviti ništa posebno
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.