Težak život omiljenog rimskog junaka: Nakon što mu je otac umro saznao da ga žena vara

FOTO: INSTAGRAM

Slavni Talijan je u vezi s novom djevojkom Noemi Bocchi, dok se Blasi počela viđati s njemačkim poduzetnikom

BILD.BA | 23. OŽUJKA 2023. | 12:54

Jedan od najboljih talijanskih nogometaša modernog doba i Princ Rima, Francesco Totti (46), priznao je da je nakon razvoda braka prošle godine i smrti oca zbog posljedica korone pao u depresiju.

Prvak svijeta s Italijom i igrač koji je cijelu karijeru proveo u voljenoj Romi prošlog ljeta se razveo od bivšeg supruge Ilary Blasi s kojom je bio 20 godina, od toga su 17 godina bili u braku. Razlog je bila nevjera., a Totti je rekao da je dokaze pronašao u njezinom mobitelu.

''Zbog korone sam izgubio oca, a moja žena nije bila uz mene. Provjerio sam njezin mobitel da potvrdim, nešto što nikada nisam učinio, i pronašao sam poruke. Nisam više mogao spavati. Pravio sam se kako je sve u redu, ali to više nisam bio ja'', priznao je Totti.


Slavni Talijan je u vezi s novom djevojkom Noemi Bocchi, dok se Blasi počela viđati s njemačkim poduzetnikom Bastianom Mullerom. Totti i Blasi imaju troje djece: Christianu, Isabel i Chanel, piše Index.

VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.