Sa satom zakašnjenja počela sjednica Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH

FOTO: WIKIPEDIA

Na sjednici bi trebali biti imenovani i članovi Komisije za odlučivanje o sukobu interesa

FENA | 2. OŽUJKA 2023. | 14:01

Sjednica Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine, na kojoj bi trebala biti konstituirana radna tijela Doma, počela je danas u Sarajevu s jednosatnim zakašnjenjem.

U pitanju su Ustavnopravna komisija, Komisija za financije i proračun te Komisija za vanjsku i trgovinsku politiku, carine, promet i komunikacije.

Državni izaslanici trebali bi razmatrati i odluku o imenovanju Gordane Živković za tajnicu Doma naroda, a potom i odluku o imenovanju tajnika Zajedničke službe Tajništva Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine.


Na sjednici bi trebali biti imenovani i članovi Komisije za odlučivanje o sukobu interesa te članovi Komisije za izbor i praćenje rada Agencije za prevenciju korupcije i koordinaciju borbe protiv korupcije.

Jedna od točaka dnevnog reda je i Prijedlog zaključka o osnivanju Privremene zajedničke komisije oba doma PSBiH za provođenje procedure imenovanja dva zamjenika glavnog revizora Ureda za reviziju institucija Bosne i Hercegovine.

VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
Ovu stranicu štiti reCAPTCHA. Primjenjuje se Googleova Politika privatnosti i Uvjeti pružanja usluge.