Plenkovićev ministar sutra potpisuje jedan od najvažnijih ugovora u povijesti Hercegovine 

Možemo slobodno reći kako je ovo jedan od najvažnijih ugovora u povijesti Hercegovine. 

BILD.BA | 2. OŽUJKA 2023. | 14:45

Ministar mora prometa i infrastrukture u vladi Andreja Plenkovića Oleg Butković sutra boravi u Mostaru. U 9 i 30 će se sastati s predsjednikom HDZ-a BiH Draganom Čovićem.

Koordinacijski sastanak dužnosnika prometa i infrastrukture u RH i BiH održat će se u 10 sati, nakon čega će se izaslanstva uputiti u općinu Ravno.

Potpisivanje ugovora "Projekt izgradnje regionalne ceste R428, dionica Zavala - Orahov Do - Granica RH (Slano)“ planirano je u Ravnom u 12.30 sati, a potpisat će ga načelnik Općine Ravno Andrija Šimunović i ministar Butković.


Ova dionica puta dugačka je 10 kilometara, a Vlada RH je financira s više od 7 milijuna eura. S obzirom na to da će se ovaj dio Hercegovine nakon izgradnje ove ceste praktično naći na obali Jadranskog mora, udaljen svega nekoliko minuta vožnje autom, to Ravnom i cijelom ovom kraju daje zavidan turistički potencijal i neograničene mogućnosti razvoja.

Možemo slobodno reći kako je ovo jedan od najvažnijih ugovora u povijesti Hercegovine.

VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Što mislite o Simpsons predictionsu?
Vjerujem u sve to jer je previše slučajnosti
Ma nema od toga ništa
Hmmmmm, štogod pogode ostalo narod doda
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.
Ovu stranicu štiti reCAPTCHA. Primjenjuje se Googleova Politika privatnosti i Uvjeti pružanja usluge.