Petrović se oprostio od Zrinjskog na jako originalan način: U Mostaru su osvanuli billboardi s snažnom porukom

Trenersku palicu od Petrovića je preuzeo Mario Maka Ivanković.

BILD.BA | 21. LIPNJA 2024. | 09:36

Dojučerašnji trener HŠK ''Zrinjski'' Željko Petrović na originalan način se oprostio od igrača, kluba i navijača.

U petak ujutro je, kako javlja naš reporter, na billboardima širom Mostara osvanula Petrovićeva poruka. Uz logo Zrinjskog i fotografiju Petrovića napisano je: ''Hvala navijačima i klubu na svemu. Voli vas trener!''.

On se u četvrtak pojavio na prozivci igrača, kada se pozdravio sa svim igračima i poželio im sreću, kao i cijeloj upravi. Podsjetimo, crnogorski stručnjak u četvrtak je dobio otkaz u HŠK Zrinjski. Petrović je u HŠK Zrinjski došao u siječnju ove godine, a sa Zrinjskim je završio na drugom mjestu Wwin Lige Bosne i Hercegovine i osvojio Kup BiH.


Trenersku palicu od Petrovića je preuzeo Mario Maka Ivanković, dosadašnji pomoćni trener. Iz Zrinjskog su naveli da ''odluka o prijedlogu za sporazumnim raskidom ugovora sa Petrovićem nije bila lagana''. ''S obzirom na veliku odgovornost koju ima Uprava, tu odluku ipak smatramo ispravnom.


'Morali smo se okrenuti rješenju'

Željko Petrović je trener s velikim renomeom i sretni smo što je prije šest mjeseci pristao biti naš trener, a ostvareni rezultati i osvojeni Kup su najbolji pokazatelj da smo tada donijeli ispravnu odluku o njegovom angažmanu'', navedeno je.

Neočekivane vijesti stižu iz Mostara: Željko Petrović više nije trener Zrinjskog, poznato je i tko će ga naslijediti

Iz kluba su istaknuli i očekivanja u sezoni koja predstoji. ''Ispred nas je još jedna sezona u koju ulazimo s velikim očekivanjima i ambicijama, a s obzirom na renome gospodina Petrovića i mogućnost odlaska u neki inozemni klub i prije naših europskih utakmica, morali smo se okrenuti rješenju koje smatramo jednako dobrim, a koje nam istovremeno jamči kontinuitet u radu'', izjavio je predsjednik Uprave Denis Lasić, prenosi Bljesak.info.VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Očekujete li promjene nakon Lokalnih izbora koji će u BiH biti u listopadu?
Ne, sve će ostati isto
Ma kakve promjene, može samo gore
Očekujem promjenu na bolje
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.