Otkriveno je tko je platio milijun dolara da Dani Alves izađe iz zatvora, ovo nitko nije očekivao

Samo nekoliko dana nakon puštanja na slobodu najtrofejniji nogometaš svijeta organizirao je kućnu zabavu.

BILD.BA | 1. TRAVNJA 2024. | 12:21

Nakon godinu dana Dani Alves je izašao iz zatvora nakon što je netko uplatio milijuna dolara jamčevine. On to nije mogao napraviti sam unatoč silnom bogatstvu jer su nekadašnjoj zvijezdi Barcelone sredstava bila zamrznuta nakon što je osuđen na četiri i pol godine zatvora zbog silovanja.

Prvo se pojavila priča da ga je iz zatvora s bogatom uplatom izvukao Neymar, a potom se pričalo da je to bio Nizozemac Memphis Depay, no sve je demantirano.

Samo nekoliko dana nakon puštanja na slobodu najtrofejniji nogometaš svijeta organizirao je kućnu zabavu koja je potrajala do ranih jutarnjih sati. Bivši nogometaš zabavu je organizirao povodom rođendana svog oca, a gosti su stigli tek kasno navečer, kada više nije bilo novinara ispred njegove kuće, prenosi Gol.hr.


Barcelona zadala bolan udarac Dani Alvesu, više nije legenda kluba

Sve je to opet naljutilo španjolsku javnost koja je saznala, barem donekle, tko je platio milijun dolara.


Dogovor uključuje i bivšu suprugu

Španjolska novinarka Marisa Martin Blazquez izjavila je za Fiestu, a sve prenosi i Mundo Deportivo iz Barcelone, kako se radi o jednom poznatom brazilskom časopisu. Sve u zamjenu za ekskluzivni intervju i video reportažu o svemu što se događalo u Alvesovom životu u proteklom razdoblju.

Dogovor uključuje i sudjelovanje Alvesove bivše supruge Joane Sanz.

Brazilski medij, čije se ime zasad ne spominje, računa kako će s ekskluzivnim intervjuom pokriti troškove jer ovaj slučaj zabavlja tamošnju javnost, ali i onu diljem svijeta, već više od godinu dana.


VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.