Barcelona zadala bolan udarac Dani Alvesu, više nije legenda kluba

FOTO: REUTERS

U 125 godina dugoj povijesti kluba taj status stekla su 102 nogometaša koji su nosili Barcin dres.

BILD.BA | 27. VELJAČE 2024. | 08:42
IZVOR: Index.hr

Dani Alves bivši desni bočni i s 43 osvojene titule najtrofejniji nogometaš u povijesti, nepravomoćno je osuđen na četiri i pol godine zatvora zbog silovanja. Barcelona, klub u kojem je proveo najveći dio karijere, reagirala je tako što je njegovo ime izbrisala s liste klupskih legendi.

Podsjetimo, Alves je zatvoren u postupku u kojem je presuđeno da je 30. prosinca 2022. u VIP dijelu noćnog kluba u Barceloni silovao 23-godišnjakinju. U pritvoru je bio od 20. siječnja prošle godine, a sudski postupak trajao je do 7. veljače ove godine. Petnaest dana kasnije saznao je presudu.

Na tu presudu reagirala je i Barcelona. Alves, koji je za nju odigrao više od 400 utakmica i s njom osvojio sve što se moglo, više nema status legende kluba. U 125 godina dugoj povijesti kluba taj status stekla su 102 nogometaša koji su nosili Barcin dres. Među njima je donedavno bio i 40-godišnji Brazilac.


VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.