Oglasio se MUP HNŽ-a: U navijačkim neredima u Mostaru dvije osobe teže ozlijeđene

Na mjestu događaja pronađene su i izuzete palice i ostala sredstva korištena u narušavanju javnog reda i mira

BILD.BA | 4. RUJNA 2023. | 11:36

U sukobu navijača FK Željezničar i FK Velež koji se dogodio u nedjelju u Mostaru dvije osobe zadobile su teže ozlijede, a dvije lakše, izvijestili su u ponedjeljak iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije.

Kako se navodi u policijskom izviješću, u nedjelju u 13 sati Policijska uprava Mostar je obaviještena da je u Ul. maršala Tita u naselju Luka došlo do narušavanja javnog reda i mira u većem obimu, gdje je došlo do sukoba veće grupe navijača FK Željezničar "Manijaci" (oko 100) i "Red Army" FK Velež.

Odmah su na mjesto događaja izašle sve raspoložive policijske patrole i situacija je ubrzo stavljena pod kontrolu.


Tom prigodom teške tjelesne ozljede zadobili su M.H. (1999.) i E.M. (1988.) iz Mostara dok su lakše ozlijeđeni D.K. (2000.) i S.S. (1984.) također iz Mostara, navode iz MUP-a.

Također dodaju da su na mjestu događaja pronađene i izuzete palice i ostala sredstva korištena u narušavanju javnog reda i mira.

"Izvršeno je pojedinačno legitimiranje navijačke skupine 'Manijaci' i svi su pod pratnjom policije predati policijskim djelatnicima PU Konjic u mjestu Aleksin Han koji su ih propratili i predali policijskim djelatnicima MUP-a KS", stoji u policijskom izvješću.

VIŠE IZ RUBRIKE:
VIŠE NA TEMU:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Što mislite o Simpsons predictionsu?
Vjerujem u sve to jer je previše slučajnosti
Ma nema od toga ništa
Hmmmmm, štogod pogode ostalo narod doda
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.
Ovu stranicu štiti reCAPTCHA. Primjenjuje se Googleova Politika privatnosti i Uvjeti pružanja usluge.