Obožavatelji bijesni na Doris Dragović: 'Tri sata se borite, a na bini nikog da vidimo tu borbu'

FOTO: CROPIX

Okupljeni obožavatelji ostali su razočarani.

BILD.BA | 4. TRAVNJA 2024. | 18:08

Doris Dragović nije uspjela održati koncert u klubu Mint, objasnila je i zašto, no obožavatelji su bili razočarani.

Naša glazbena diva Doris Dragović ove je srijede imala zakazan koncert u zagrebačkom klubu Mint, koji nije uspjela održati.

Okupljeni obožavatelji ostali su razočarani nakon što im je Doris s pozornice objasnila i zašto ne može odraditi koncert.


"Tri sata se borimo sa strujom i tehnikom. Sve smo se namjestili, ali nismo dobili tu bitku. Ne možemo dobiti ono što smo htjeli, ne možemo dobiti zvuk", rekla je pjevačica pa je a capella izvela refren pjesme "Malo mi za sriću triba".

"Tri sata se borite, a na bini nikog da vidimo tu borbu. Je l' tako teško sve odraditi i pripremiti ranije? Zašto nastupi ne mogu početi u neko normalno vrijeme? Što fali da počnete oko 22 i do ponoći fajrunt?" komentirali su nezadovoljni obožavatelji, prenosi Dnevnik.hr.


Menadžer kluba je objasnio o kakvom je točno tehničkom kvaru bila riječ

"Kompatibilnost našeg i njihova sustava nije funkcionirala zbog jednog kabela. U 1 ujutro nismo mogli pronaći kabel njihove miksete koji bi spojili s našom. Proba je bila odrađena i sve je funkcioniralo. Doris je velika profesionalka. Zamolio sam je da iziđe na binu te objasni obožavateljima koji su došli u Mint zašto ne može nastupiti. Ona ne pjeva često te odradi tek osam koncerata godišnje. Nažalost, ovaj nije mogla odraditi", rekao je Softić, a komentirao je i zamjerke gostiju što koncerti ne počinju ranije.

Thompson novom objavom izazvao lavinu komentara: 'Marko nedostaješ nam, predivna pjesma...'

"Ja od Minta ne mogu napraviti Lisinski pa da postavim stolice ispred bine i da vi od 20 sati slušate Doris Dragović. Mint je klub", poručio je, a najavio je i kako će Doris održati koncert do kraja sezone kluba.


VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.