Nikola u kafiću Laganini konobaricama vikao da su kurve. Uhićen je

ILUSTRACIJA, NEMA NIKAKVE VEZE S TEKSTOM
FOTO: SCREENSHOT/YOUTUBE

Presuda protiv Nikole je nepravomoćna i na nju se može žaliti u zakonom predviđenom roku.

BILD.BA | 19. TRAVNJA 2023. | 10:37

Nikola (40) proglašen je krivim i osuđen nakon nereda kojeg je totalno pijan počinio u kafiću u Zagorju.

Prema presudi koja je donesena ovih dana, sve se događalo u kolovozu u 14 sati u ugostiteljskom objektu “Laganini” u Velikom Trgovišću. Nikola je narušavao javni red i mir pod utjecajem alkohola od 2,09 promila.

“Glasno je vikao i galamio na terasi pri tome vrijeđajući vlasnicu da je “bivša ‘sova’ iz ‘Sovinjaka’, da se je*ala za novac i da je kurva”, također je glasno vičući i galameći vrijeđao konobaricu riječima: ”Kurva si, je*ala si se za novac”.


Navedeno ponašanje okrivljenog je uznemirilo vlasnicu i djelatnicu, a mjesto događaja, ugostiteljski objekt “Laganini” dostupan je vidnosti i čujnosti većem broju građana”, navodi se u presudi prekršajne sutkinje u Zaboku.

No, Nikola se ne smatra krivim jer, koliko se sjeća, tog dana u kafiću nikog nije vrijeđao.

Kazna 100 eura

“Taj dan sam bio u ugostiteljskom objektu ,,Laganini” i pričao s nekim čovjekom o dugu od 1000 kuna. Vlasnicu kafića znam iz viđenja, ne sjećam se da je taj dan uopće bila u kafiću. Konobaricu isto znam i ona je bila tamo taj dan.

Ali, ne sjećam se da sam je vrijeđao. Ipak, točno je da sam taj dan pio pivu i štok i čini mi se da sam popio oko četiri male pive i četiri štoka“, branio se Nikola, javila je Danica.

Nakon iskaza svjedokinja, sutkinja ga je osudila na 100 eura kazne i 26,50 eura troškova postupka. No, kako je dva dana proveo u policijskom pritvoru, od kazne mu se oduzima već ‘odrađenih’ 80 eura.

“Izriče mu se zaštitna mjera zabrane posjećivanja ugostiteljskog objekta “Laganini” na adresi Stjepana Radića 56, Veliko Trgovišće, u trajanju od četiri mjeseca. Izvršenje zaštitne mjere povjerava se Policijskoj postaji Zabok”, presudila je sutkinja.

Presuda protiv Nikole je nepravomoćna i na nju se može žaliti u zakonom predviđenom roku, piše Danica.

VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Kako će Hrvatska proći na Euru?
Osvojit će ga
Bit će u top 4 reprezentacije
Neće napraviti ništa posebno
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.