Trgovački lanac traži konobara, nude godišnju plaću od 60 i pol tisuća maraka, pet radnih dana, plaćen stan i hranu

ILUSTRACIJA, NEMA NIKAKVE VEZE S TEKSTOM
FOTO: FREEPIK

Uvjet za prijavetelje na natječajima su strani jezici, završeno obrazovanje, radno iskustvo, navode u tom trgovačkom lancu.

BILD.BA | 4. RUJNA 2023. | 19:41

Poznati trgovački lanac u potrazi je za konobarom i kuharom: uvjeti koje nude zvuče doista nestvarno. Riječ je o lancu drogerija Müller koji traži više radnika za svoje prodavaonice u Hrvatskoj, ali istodobno nudi posao i u svojem hotelu u Austriji.

Tako traže glavnog konobara za rad u hotelu Via Salina u austrijskom Tirolu. Nude plaću od 2185 eura, ali i isplatu 13. i 14. plaće svake godine (godišnje, u markama, iznos napisan u naslovu). Osigurani su besplatan smještaj i hrana, radi se pet dana uz tjednu, a ugovor je na neodređeno, objavio je portal Danica.hr.

Osim toga, traže i linijskog kuhara u istom hotelu. Nude plaću od 2509 eura (plus 13. i 14. plaća), također i petodnevni radni tjedan uz plaćen smještaj i prehranu. U oba slučaja moguće su i dodatne isplate, ako zaposlenik posjeduje određene kvalifikacije.


Uvjet za prijavetelje na natječajima su strani jezici, završeno obrazovanje, radno iskustvo, navode u tom trgovačkom lancu.

VIŠE IZ RUBRIKE:
VIŠE NA TEMU:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Što mislite o Simpsons predictionsu?
Vjerujem u sve to jer je previše slučajnosti
Ma nema od toga ništa
Hmmmmm, štogod pogode ostalo narod doda
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.
Ovu stranicu štiti reCAPTCHA. Primjenjuje se Googleova Politika privatnosti i Uvjeti pružanja usluge.