Nicki Minaj je privedena zbog posjedovanja droge: Morala je otkazati koncert u Engleskoj

FOTO: AP

Četrdesetjednogodišnja reperica privedena je nekoliko sati prije zakazanog početka nastupa.

BILD.BA | 26. SVIBNJA 2024. | 12:03
IZVOR: HINA

Američka reperica Nicki Minaj u subotu je otkazala nastup u Manchesteru u Engleskoj, nakon što je rekla da ju je policija privela u amsterdamskoj zračnoj luci Schiphol zbog optužbi za posjedovanje lakih droga.

"Unatoč Nickinim najvećim naporima da istraži svaki mogući način kako bi se održao večerašnji nastup, današnji događaji su to onemogućili", objavio je na X-u Co-op Live venue u Manchesteru.

Četrdesetjednogodišnja reperica privedena je nekoliko sati prije zakazanog početka nastupa.


Nizozemska policija potvrdila je da je 41-godišnja Amerikanka zadržana u subotu zbog posjedovanja lakih droga, dodajući da je zabranjeno iznošenje takvih supstanci iz Nizozemske.

Policija nije objavila o kome se radi, a u kasnijoj objavi na platformi društvenih medija X rečeno je da je žena kažnjena i puštena oko 19,45 sati po GMT.

Bilo je to 45 minuta nakon što je Minaj trebala početi nastup u Manchesteru.

Pjevačica je ranije objavila video na X-u u kojem joj je zaposlenik Schiphola navodno rekao da policija želi "pretražiti svu njezinu prtljagu".


Negirala je da nosi drogu

Još jedan video na njezinim društvenim mrežama pokazao je kako joj policajac govori da "nosi drogu". U videu Minaj to negira.

"Sada su rekli da su pronašli travu i da još jedna skupina ljudi mora doći ovamo kako bi procijenili količinu", napisala je u sljedećem postu.

Skandal trese estradu: Severina objavila poruke s Duškom Tošićem, Karleuša joj žestoko odgovorila

Bivša sutkinja "American Idola" održala je nastup u amsterdamskom Ziggo Domeu u četvrtak i trebala bi se ondje vratiti za još jedan nastup 2. lipnja.VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Kako će Hrvatska proći na Euru?
Osvojit će ga
Bit će u top 4 reprezentacije
Neće napraviti ništa posebno
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.