Nakon što je izvrijeđao Severinu i ostale kolege iz regije poznati hrvatski pjevač obrisao objavu, evo što je rekao

FOTO: PIXSELL

Spomenuo je popularnog pjevača Zdravka Čolića, Dinu Merlina, čak je spomenuo i Cecu, nazvavši ih babysitericama i bauštelcima.

BILD.BA | 7. VELJAČE 2024. | 08:36
IZVOR: Direktno.hr

Poznati hrvatski pjevač Siniša Vuco na svojem je Instagram profilu objavio videozapis u kojem je komentirao situaciju u kojoj se trenutno nalazi popularna splitska pjevačica Severina Vučković te se osvrnuo na njezine prozivke.

Vuco je ispod svoje objave napisao kako naša država ima ipak većih problema od njezinih, kako navodi pi**arija. "Ovdje sam u Dugopolju odakle je moja kolegica Severina Vučković. Znamo se još od kad smo bili djeca, iz osnovne škole, srednje... pitajte ju, jesam li ja pobjeđivao na Glasu Kaštela, sigurno nije ona, a ni Danijela Martinović!", započeo je Vucu u svojoj pomalo neočekivanoj objavi.

Rekao je kako je on bio prvak te je naglasio kako ju on dobro poznaje. "Ja sam bio prvak. Ali, ja kontam, ja je znam, ono… Ova država ima malo većih problema od njezinih pi**arija, a pri tome ne mislim u vezi djeteta. Ona priča o ljudima koji mole, ljudima koji ne mole… Daj draga, skuliraj se, bratko! Tko si ti čovječe?", pričao je Vuco u objavi koju je obrisao, piše Dalmacija danas.


Vuco se osvrnuo i na druge poznate pjevače iz regije. Spomenuo je popularnog pjevača Zdravka Čolića, Dinu Merlina, čak je spomenuo i Cecu, nazvavši ih babysitericama i bauštelcima. "Iza tunela Karavanke neka vozi za volanom Zdravko Čolić, do njega Dino Dervišhalidović, iza njega Severina Vučković i Ceca, ne znam koje već prezime ima... I tko ste vi, vi ste babysitterice i bauštelci. Vi ste nitko i ništa u svijetu", nastavio je Vuco kritizirati kolege s estrade.

'Čuo sam da je Milan gospodin, pusti ga na miru'

Objasnio je kako je to razlog njegova odlaska te da se nada da će postati svjetski poznat. "Zato sam ja otišao i ako Bog da, kroz godinu-dvije polučim neke svjetske rezultate. Hvala! Ti draga, daj brate čuvaj dijete i dogovori se s gospodinom, čuo sam da je taj tvoj stvarno gospodin Milan. Pusti njega na miru, šta te zanima tko moli, a tko ne moli...", zaključio je Vuco u obraćanju na Instagramu.

Podsjetimo, Severina je prije nekoliko dana komentirala molitelje koji se tradicionalno prve subote u mjesecu okupljaju na splitskom Peristilu. Na Facebooku je objavila video molitelja i oštru poruku. "Oni neka kleče, žene će ustati", naslov je njezine objave. Na početku svog posta pozdravlja srednju Europu i Balkan te naglašava kako "ovo nije Split" i kako "ovo više nije zafrkancija". "Ovo je Split u tri P.M.", poručila je ljutita pjevačica.
"To su joj zdušno onemogućavale (ne)moćne muškarčine. Dosta je. E, nećete nas više gazit. A ni j****. Možete se međusobno", napisala je Severina. Na kraju poduže objave stavila je još i tri hashtaga za redom: "majke mi", "majko mila" i "majke ti". Onda je za kraj postavila i pitanje dogradonačelniku Splita Bojanu Ivoševiću. "Što ćemo sad?", upitala ga je Severina i time zaključila objavu.

VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Kako će Hrvatska proći na Euru?
Osvojit će ga
Bit će u top 4 reprezentacije
Neće napraviti ništa posebno
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.