Na stadionu Betisa osvanula poruka za Roberta Jarnija: Evo što su mu navijači poručili

FOTO: HNS

Nakon susreta je na X-u osvanula zanimljiva fotografija s posvetom za Jarnija.

BILD.BA | 16. VELJAČE 2024. | 08:31
IZVOR: Gol.hr

U španjolskim je medijima glasno odjeknula vijest o smjeni Roberta Jarnija s izborničke funkcije zbog sporne izjave da će navijati za Betis protiv Dinama (0:1) u sklopu Konferencijske lige.

Mnogi su ostali neugodno iznenađeni, posebno Betisovi navijači koji bivšeg Vatrenog pamte po sjajnim igrama, tri je godine proveo u Sevilli, a nakon ove izjave još im se više urezao u srce.

''Uvjeren sam da je navijačima još više porastao u očima, da će skandirati njegovo ime. A znate kako je s navijačima, to može biti i poruka klubu da nazovu Jarnija i dovedu ga u Betis. On će sigurno biti tema na utakmici, ako već i ne bude fizički tamo'', rekao je u razgovoru za gol.hr u Sevilli Vlada Stošić, legendarni igrač Betisa.
Nakon susreta je na X-u (bivšem Twitteru) osvanula zanimljiva fotografija s posvetom za Jarnija.


Netko od navijača zalijeipo je na stadionu naljepnicu s Jarnijevim likom u dresu španjolske momčadi s porukom:

"Ovo je za tebe, maestro".

Na kraju se Betisovi navijači nisu veselili, nego malobrojni Dinamovi koji su stigli u Sevillu turistički više nego navijački zbog zabrane UEFA-e. No oni su bili ti koji su te večeri uživali u pobjedi uz, naravno, navijače Seville, gradskog rivala Betisa.

VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Podržavate li Milanovićevu kandidaturu?
Da, svakako, on je super
Ne! Ovo je grozno što radi
Ma boli me briga
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.