Monstruozno: Lazar (20) pretukao pa zadavio Emiliju (27) i onda dva dana spavao pored njenog mrtvog tijela

NESRETNA DJEVOJKA
FOTO: DRUŠTVENE MREŽE

Kako su dalje utvrdili policijski službenici, osumnjičenik i oštećena su se kasno navečer 25. svibnja ozbiljno posvađali i potukli

BILD.BA | 1. LIPNJA 2023. | 11:14

Okrutan zločin dogodio se prošlog tjedna u Mariboru. 27-godišnja državljanka Srbije, koju je policija pronašla mrtvu u Mariboru, bila je žrtva svog 20-godišnjeg partnera, javljaju slovenski mediji. Prije ubojstva navodno je došlo do svađe te je ona pretučena, a nakon toga ju je 20-godišnjak zadavio.

Susjeda je za Slovenske novice rekla da je u četvrtak oko 23 sata čula vrisku iz susjednog stana te da netko viče “Pusti me na miru”.

Tijelo je nađeno dva dana kasnije. Slovenske novice pišu da je 20-godišnji Lazar Terentić ubio svoju djevojku, 27-godišnji Emiliju Mahmutović te da je dva dana spavao uz njezino tijelo.


Kako piše 24ur.com, 20-godišnji državljanin Slovenije u prošlosti je više puta bio liječen zbog nasilja.

Darko Nerat, načelnik Odjela općeg kriminaliteta Policijske uprave Maribor, pojasnio je da je u subotu oko 14 sati u stanu u Mariboru pronađena mrtva 27-godišnja državljanka Srbije.

Njena partner je odmah uhićen.

Kako su dalje utvrdili policijski službenici, osumnjičenik i oštećena su se kasno navečer 25. svibnja ozbiljno posvađali i potukli, a partner ju je navodno više puta udario u glavu, a potom i zadavio.

Iste večeri osumnjičenik je nazvao svoju majku i obavijestio je da su se on i njegova partnerica posvađali i potukli. Sljedeće jutro ponovno je nazvao majku i uvjeravao je da je s njegovom partnericom sve u redu te da će o incidentu obavijestiti i njezinu rodbinu.

Za to vrijeme osumnjičenik je zbog ozlijeđene ruke i noge otišao i na hitnu u mariborsku bolnicu, gdje je izjavio da je ozlijeđen dok se tukao sa svojom partnericom te udario u rub kreveta. U bolnici mu je pružena liječnička pomoć te se vratio kući.

27. svibnja je majka zvala žrtvu, no kći joj se nije javljala. Ubojica ju je povratno nazvao i rekao da ona spava jer je ozlijeđena jer su se potukli.

Obdukcijom koju je naložio dežurni mrtvozornik utvrđeni su tragovi davljenja i teške ozljede glave. Prema riječima patologa, smrt je nastupila u noći s 25. na 26. svibnja. Osumnjičenik je priveden istražnom sucu koji mu je odredio pritvor.

Propisana kazna za takvo ubojstvo kreće se od pet do 15 godina.

Kako su naveli iz policije, ubojica je više puta procesuiran zbog nasilja, 2021. zbog osnovane sumnje u obiteljsko nasilje i lakše tjelesne ozljede koje je nanio majci. Godine 2022. suđeno mu je za narušavanje javnog reda i mira jer je u središtu grada napao stranog turista. Nekoliko puta mu je suđeno zbog posjedovanja droga.

VIŠE IZ RUBRIKE:
VIŠE NA TEMU:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Očekujete li promjene nakon Lokalnih izbora koji će u BiH biti u listopadu?
Ne, sve će ostati isto
Ma kakve promjene, može samo gore
Očekujem promjenu na bolje
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.