Kraljevski klub traži nasljednika Luke Modrića: Kamp Real Madrida je stigao u Posušje

FOTO: VRISAK.INFO

Na kampu će sudjelovati oko 130 dječaka koji nisu krili uzbuđenje što su dio Realova carstva.

BILD.BA | 24. LIPNJA 2024. | 19:38

U Posušju je danas otvoren nogometni kamp slavnog Real Madrida koji će trajati od 24. do 28. lipnja na pomoćnom terenu stadiona Mokri Dolac.

Sljedeći pet dana dječaci od 6 do 17 godina u gradu podno Radovnja imati će priliku upoznati se s načinom rada ovog slavnog kluba i osjetiti kako se trenira na visokoj razini.

Real Madrid donosi svoju renomiranu nogometnu metodologiju za razvoj mladih igrača, nudeći mladim nogometašima priliku da uče od najboljih.


Mnogi su iskoristili ovu priliku i mogućnost, ne samo iz Posušja već okolice i šire, kako bi svoju djecu upisali na ovaj kamp, a djeci će to biti neprocjenjivo iskustvo, veliki doživljaj i još veći poticaj za bavljenje nogometom.

Mladi nogometaši bit će raspoređeni u grupe koje nose imena aktualnih zvijezda “kraljevskog kluba”, poput Modrića, Bellinghama, Viniciusa, Rodryga, Militaa i Kroosa.

Svaka grupa pruža priliku za vrhunske treninge, zabavu, te sklapanje dugogodišnjih prijateljstava.

Kamp je u ime općine Posušje, koja je jedan od supokrovitelja kampa, svečano otvorio predsjednik Općinskog vijeća Mario Knezović uz nazočnost predsjednika Športskog saveza općine Posušje Ante Jukića, predsjednika HŠK Posušje Ivana Petrica i športskog direktora Davora Landeke.

Na kampu će sudjelovati oko 130 dječaka koji nisu krili uzbuđenje što su dio Realova carstva, prenosi Vrisak.info.


VIŠE IZ RUBRIKE:
VIŠE NA TEMU:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Očekujete li promjene nakon Lokalnih izbora koji će u BiH biti u listopadu?
Ne, sve će ostati isto
Ma kakve promjene, može samo gore
Očekujem promjenu na bolje
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.