Kontroverzni srpski reper ponovno zgrozio javnost: 'Ovo ne može biti istina, fuj, bolestan si'

Njegovi nastupi postali su viralni.

BILD.BA | 2. TRAVNJA 2024. | 09:38

Srpski reper Desingerica poznat je po svojim kontroverznim nastupima, a na TikToku je objavio snimku s jednog od svojih posljednjih nastupa nakon čega je zgrozio javnost.

Na snimci se vidi kako srpski reper jednu djevojku iz publike drži za glavu dok joj rukom "reže grkljan" i nasilno joj gura mikrofon u usta. Snimka se proširila društvenim mrežama, a mnogi obožavatelji na koncertu nisu nikako reagirali, međutim pratitelji na društvenim mrežama nisu podržali reperovo ponašanje, prenosi Direktno.hr.

"Ovo jednostavno ne može biti istina", "Ovo je bolesno", "Ovo je stvarno previše", "Fuj", "Pretjeruješ", "Bolest", "Imaš li granica", "Sramota", "Bože pomozi", "Bože sačuvaj", neki su od komentara na TikToku. Ovo nije prvi takav istup Desingerice. Jednom je prilikom razbjesnio javnost kad je tenisicama udarao fanove po glavi.


Tada su snimke jednog od njegovih nastupa preplavile medije u Srbiji i Bosni i Hercegovini, nakon čega mu je Draško Stanivuković zabranio javne nastupe u Banjoj Luci.

@dragomirdespic_design ♬ original sound - DragomirDespic_design
Poznat po kontroverznim nastupima

Podsjetimo, krajem prošle godine njegovi nastupi postali su viralni, a u jednom opatijskom klubu, kontroverzni srpski glazbenik Dragomir Despić, poznat kao Desingerica, izveo je koncert noseći poderane majice.

Kako se trenutno kreću trendovi među mladima u Hrvatskoj, neće iznenaditi ako Arena bude rasprodana u kratkom roku.

U jednom trenutku, primjetno je udarao publiku po glavi svojim tenisicama, no čini se da publika nije imala primjedbi na takvo ponašanje. Nakon nastupa se oglasio na društvenim mrežama te pokazao ozljedu koju je dobio na glavi.
Bez obzira na to, mladi ga obožavaju. Reper je na glazbenoj sceni nešto manje od dvije godine, a već je postigao velike uspjehe na glazbenim platformama i na nastupima, a popularan je i među mladima u Hrvatskoj.

VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Podržavate li Milanovićevu kandidaturu?
Da, svakako, on je super
Ne! Ovo je grozno što radi
Ma boli me briga
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.