U zagrebačku Arenu dolazi osam velikih srpskih zvijezda, među njima i reper koji je poznat po kontroverznim nastupima

FOTO: JULIEN DUVAL
ČITATELJI OCIJENILI
3

Kako se trenutno kreću trendovi među mladima u Hrvatskoj, neće iznenaditi ako Arena bude rasprodana u kratkom roku. 

BILD.BA | 23. VELJAČE 2024. | 13:07
IZVOR: Direktno.hr

Najslušaniji i najpopularniji pjevači i pjevačice "modernog zvuka" stižu u Zagreb. U sklopu Balkan Festivala, 11. svibnja, Arena Zagreb postat će pozornica srbijanskih izvođača trap glazbe koja je zaludjela mlade generacije, a ni oni nešto zreliji nisu imuni na ritam ovogzvuka.

Srbijanske zvijezde Nucci, Voyage, Zera, Barbara, Corona, Sajfer, Desingerica i Rimski osmero je imena koji će publiku u Hrvatskoj pokušati zabaviti u proljeće. Posljednjih godina u cijeloj regiji potiho se razvijala trap glazba, a mlađe generacije svakoga vikenda izlaze u klubove u kojima se pušta ovakva glazba.

Brzo se pokazalo da je upravo trap postao izbor broj jedan za izlaske mladih te da milijunski pregledi na YouTubeu, Spotifyu, Apple Musicu i drugim platformama ukazuju da su zvijezde nove generacije same došle do publike kroz svoju glazbu i društvene mreže. Kako se trenutno kreću trendovi među mladima u Hrvatskoj, neće iznenaditi ako Arena bude rasprodana u kratkom roku.


"Volim ljubav hrvatske publike, svaki koncert prođe u odličnoj atmosferi i zato me posebno raduje nastup u Areni Zagreb gdje ću sa svojim kolegama i prijateljima pokazati što je pravi tulum. Publici mogu garantirati da će se dobro isplesati i da im spremamo veliko iznenađenje", rekao je 22-godišnji Voyage, pravim imenom Mihajlo Veruović.

Prijatelj sa 'Prijom'

Voyage je pjevač, tekstopisac i glumac koji već godinama stoji pri samom vrhu popularnosti u regiji sa svojim hitovima "La la la", "Euforija", "Tango" i "Bella Hadid". Ovaj posljednji otpjevao je sa svojim prijateljem i kolegom Nuccijem, koji će također nastupiti u zagrebačkoj Areni. Sada je bio gost Aleksandri Prijović u Osijeku.

"Bit će to fantastična večer za svakoga tko nam se pridruži. Dođite i veselite se s nama", poručuje 27-godišnji Igor Panić, popularniji pod umjetničkim imenom Nucci, koji će pred zagrebačkom publikom izvesti niz svojih megahitova među kojima svakako treba izdvojiti "Crno oko", "Automati" i "Localo".

Ništa manje uzbuđeni nisu ni 21-godišnja Marina Pezerović Zera, koja je s pjesmom "Kalaši" dospjela na hrvatsku Billboardovu ljestvicu, 25-godišnja Barbara, čija je pjesma "Lažeš me, ljubavi" zasjala na vrhu trendinga hrvatskog YouTubea, kao ni poznati sarajevski reper i treper Adnan Nikšić poznatiji kao Sajfer.

Tukao publiku po glavi

Na zagrebačkoj pozornici publiku će zabavljati i 30-godišnji Dragomir Despić Desingerica, koji je već dobro poznato ime hrvatske klupske scene, svojim hitovima "Skakavacc", "Ccokolada", "Ccuti", kao i 35-godišnji Predrag Miljković Corona uspješnicama "Zero", "Paralele", "Stranac" te megahitom "U dimu".

Taj duet otpjevao je s Premilom Jovanovićem, kojeg na sceni prepoznaju pod imenom Rimski, a on također sprema mnoga iznenađenja za svoj nastup u svibnju. Premda je većina od ovih osmero izvođača imala svoje uspješne nastupe po hrvatskim gradovima, ovo je prvi put da će svi biti na jednom mjestu.
Desingericu je hrvatska javnost upoznala nakon njegova nastupa u Opatiji gdje je u jednom trenutku, primijetno udarao publiku po glavi svojim tenisicama, ali čini se da publika nije imala primjedbi na takvo ponašanje. Unatoč velikom uspjehu, neki smatraju da bi njegovu glazbu trebalo zabraniti, izražavajući zabrinutost zbog potencijalnog negativnog utjecaja na djecu.

VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Podržavate li Milanovićevu kandidaturu?
Da, svakako, on je super
Ne! Ovo je grozno što radi
Ma boli me briga
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.