Karleuša se oglasila o drami sa Severinom: 'Napala me je jer sam napisala da su joj muž i dijete Srbi'

Nakon što se Jelena Karleuša obrušila na našu pjevačicu Severinu Vučković, isplivale su poruke koje su uputile jedna drugoj.

BILD.BA | 28. SVIBNJA 2024. | 15:30

Crnogorski političar Milan Knežević u emisiji “Ćirilica” pozvao je Jelenu Karleušu da ove godine za Vidovdan pjeva u općini Zeta, blizu Podgorice. Knežević je u ime općine Zeta, najmlađe općine u Crnoj Gori, gdje vrše vlast, pozvao Karleušu da održi koncert na slobodnom teritoriju.

Istaknuo je da je njihov gost dobrodošao te je naglasio da Severina nije pozvana za nastup. Knežević je izrazio odlučnost da se suprotstavi onima koji bi mogli pokušati zabraniti dolazak Karleuše u Crnu Goru.

“Neka puknu dušmani koji hoće zabraniti vaš dolazak u Crnu Goru”, rekao je Knežević.


Jelena je sa zadovoljstvom prihvatila poziv: “Prvo Severina da izađe iz Crne Gore. Hvala lijepo. Ja sam se vjenčala na Vidovdan. Ja nisam htjela otkazati nastupe jer se ne plašim nikoga, nikakvih kometa ili komita. Nikog nisam htjela vrijeđati”, rekla je Karleuša, a onda se dotaknula i sukoba sa Severinom.

“Ne bih rekla da ja imam neki sukob sa Severinom. Ona ima sukob sa zemljom odakle ona vuče svoje korijene”, istakla je Jelena Karleuša, a potom nastavila još žustrije: “Iskreno, rekli su mi da sam jednom prošla pored Severine, ali nisam je prepoznala. Uživo i na slici to nije ista priča. Ona je tabloidna, ona nije tema za večeras. Napala me je jer sam joj napisala da su joj muž i dijete Srbi.”


Medijski sukob između Severine i Karleuše

Inače, na pitanje novinara Kurira, kako se osjeća poslije burnog dana i kaosa na društvenim mrežama koje je imala sa svojim suprugom Duškom Tošićem, pjevačica je izjavila: “Poslije dana, tjedana, mjeseci, godina burnog života, kako sam? Nadam se da moj izgled kaže kako sam! Bijelo na nevinost! Nije loše baš toliko”, istaknula je pjevačica.

Podsjetimo, nakon što se srpska folk pjevačica Jelena Karleuša obrušila na našu pjevačicu Severinu Vučković, isplivale su poruke koje su uputile jedna drugoj. Naime, Severina je odlučila pokazati poruke koje je dobivala od bivšeg nogometaša Duška Tošića, od kojeg se Karleuša navodno rastaje već neko vrijeme.

Po porukama koje su dospjele u medije, Tošić se Severini javljao u više navrata, a ona mu je na poruke odgovarala. U jednoj joj je poruci pitao je Severinu: ‘Radi li se? na što mu je ona odgovorila šaljivo odgovorila: Ha ha, pa moram početi od nečeg. Nisam baš kreativan jel?” glasi poruka koju je Tošić poslao Severini, na što mu je ona odgovorila: ”Nisu svi za sve”.

To nisu bile jedine poruke koje su razmijenili, a Severina je prije poslanih poruka između nje i Tošića uputila Karleuši poruku: “Velika muka natjera čovjeka na bijedu i beščašće. Jedi taj SNS sendvič i ne spominji mi sina više nikad”, napisala joj je Severina. Karleuša je burno reagirala na te Severinine poruke te je opet bez zadrške u svom stilu poslala poruku.

“I ti jedi srpski ***** i ne talasaj previše. Jer obraz se ne plaća ni sendvičima ni parama, nesretnice, kao što si ti navikla. Mora da je muka natjerala kad ideš protiv svog naroda pa si spremna čak i sebe i oca i sina da nazoveš genocidnim”, odgovorila joj je Jelena.

Svećenik razotkrio Severinu: 'To nisu moje riječi, ispričaj se djeci i mladima koji te prate'

Inače, ovo nije prvi put da se Jelena Karleuša obrušila na Severinu. Činila je to kroz godine u nekoliko navrata, a razlozi su bili razni. Jednom ju je napala jer se Severina u skupocjenoj haljini fotografirala u toaletu.
VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Očekujete li promjene nakon Lokalnih izbora koji će u BiH biti u listopadu?
Ne, sve će ostati isto
Ma kakve promjene, može samo gore
Očekujem promjenu na bolje
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.