Kakav hit! Gvardiol i Kovačić u Manchesteru tamanili ćevape i štrukle, pogledajte video

Kuharica im je poslužila zagorske štrukle i ćevape

BILD.BA | 9. RUJNA 2023. | 10:06

Nogometaši Joško Gvardiol i Mateo Kovačić posjetili su poljski restoran u Manchesteru, gdje su im spremili hrvatska jela. Video je objavio nogometni klub Manchester City na svojim društvenim mrežama.
Joško i Mateo u videu su komentirali da idu zajedno u restorane u Manchesteru otkako su postali suigrači, ali i da vole različite kuhinje. Kovačić je kazao da voli azijsku i talijansku kuhinju, no obojica su se složila da je i hrana u kantini Manchester Cityja dobra.

Kuharica im je poslužila zagorske štrukle i ćevape. "Ovo je baš hrvatska hrana", rekao je pokazujući na štrukle, a za ćevape je rekao da je to više bosansko jelo. "Ali ima tog svugdje kod nas", rekao je Joško. Dobili su i maneštru, autohtono istarsko jelo koje se sprema od raznog povrća, te selekciju hrvatskog sira, prenosi Index.hr.

"U Hrvatskoj je uvijek ovako, uvijek je puno hrane", kazao je Kovačić. "Stol je uvijek pun hrane", nadovezao se Gvardiol. U videu su otkrili da Joško obožava sir.

VIŠE IZ RUBRIKE:
VIŠE NA TEMU:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Što mislite o Simpsons predictionsu?
Vjerujem u sve to jer je previše slučajnosti
Ma nema od toga ništa
Hmmmmm, štogod pogode ostalo narod doda
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.
Ovu stranicu štiti reCAPTCHA. Primjenjuje se Googleova Politika privatnosti i Uvjeti pružanja usluge.