Gvardiol uživa u New Yorku: Godišnji odmor provodi u društvu prijatelja, ali i jedne svjetski poznate Hrvatice

FOTO: HINA

Gvardiol i njegovi prijatelji vozili su se u brodici pod američkom zastavom.

BILD.BA | 10. SRPNJA 2024. | 15:42

Hrvatski nogometni reprezentativac Joško Gvardiol prije nekoliko dana otputovao je s prijateljima u New York. No, Joško u znamenitostima Velike Jabuke uživa s modnom ikonom hrvatskih korijena.

Nakon ispadanja s Eura naši reprezentativci uživaju na godišnjem odmoru. Jedan od najpopularnijih Vatrenih Joško Gvardiol preostalo slobodno vrijeme uoči početka nove sezone koristi za posjet Sjedinjenim Američkim Državama, gdje je otišao u društvu prijatelja.

Na svojem je Instagramu podijelio neke trenutke sa svojeg putovanja. Objavio je fotografije s plovidbe rijekom Hudson, gdje su se fotografirali ispred kultnog Kipa slobode, francuskog poklona Amerikancima kojim je obilježena stogodišnjica neovisnosti SAD-a 1886. godine.


Gvardiol i njegovi prijatelji vozili su se u brodici pod američkom zastavom, a nogometaš se u priči zahvalio "Hvala ti" uz rukom napravljen znak srca, a zahvalu je uputio menadžerici modnih brendova Tanyi Golešić, Hrvatici s kanadskom adresom i menadžerici modnih brendova.

Gvardiol je pritom označio i njezin brend luksuzne odjeće. Tanya je ugostila Joška i njegove prijatelje, a skupu su osim razgleda znamenitosti, okusili i čari noćnog života "Grada kojeg nikad ne spava".

Inače, Golešić je u Americi izgradila zavidnu karijeru u svijetu visoke mode u New Yorku. Njezini roditelji rođeni su Zagrepčani koji su emigrirali u Kanadu, gdje je Tanya i rođena. Ona iza sebe ima dugogodišnje iskustvo u upravljanju luksuznim brendovima.

Surađivala je s brendovima Ralph Lauren, Marc Jacobs, Jimmy Choo ili Michael Kors, a uvijek voli isticati svoje podrijetlo i kako joj je ono utjecalo na osobni život i životne vrijednosti.VIŠE IZ RUBRIKE:
VIŠE NA TEMU:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Očekujete li promjene nakon Lokalnih izbora koji će u BiH biti u listopadu?
Ne, sve će ostati isto
Ma kakve promjene, može samo gore
Očekujem promjenu na bolje
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.