Javio se OHR: Evo nam Schmidta sa Radmanom, sad će pojedincima u BiH narasti zazubice. Ovo su glavne teme susreta

Istaknuto je da je od iznimnog značaja da regija nastavi zajednički raditi.

BILD.BA | 24. SVIBNJA 2023. | 16:18

Visoki predstavnik u BiH Christian Schmidt sastao se danas u Sarajevu sa šefom hrvatske diplomacije Gordanom Grlićem Radmanom nakon otvaranja 8. foruma EU strategije za Jadransko-jonsku regiju (EUSAIR).

Njih dvojica sastala su se u sijedišu OHR-a u Sarajevu, a o sadržaju sastanka izvijestio je OHR na svojoj službenoj Twitter stranici.

“Iscrpan sastanak s ministrom vanjskih poslova Hrvatske Gordanom Grlićem Radmanom. Hrvatska je jedan od najvažnijih partnera BiH kada je u pitanju prevladavanju prošlosti, ostvarenju pomirenja i kretanje ka prosperitetnoj budućnosti u Europskoj uniji”, priopćeno je iz OHR-a.


Istaknuto je da je od iznimnog značaja da regija nastavi zajednički raditi.

“Stoga je od iznimnog značaja da ova regija nastavi zajednički raditi na prevladavanju svih izazova kako bi se ostvarila mirna budućnost za nove generacije. Visoki predstavnik Schmidt je zahvalio Hrvatskoj na podršci BiH tijekom nedavne debate u Vijeću sigurnosti te odobravanju EU kandidatskog statusa”, navodi se u priopćenju OHR-a.

VIŠE IZ RUBRIKE:
VIŠE NA TEMU:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Podržavate li Milanovićevu kandidaturu?
Da, svakako, on je super
Ne! Ovo je grozno što radi
Ma boli me briga
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.