Jasmin Stavros ima rak, u bolnici je, kaže da mu vjera daje snagu: 'Užasno me boli'

Svi znamo da pjevač živi relativno zdrav život u prirodi

BILD.BA | 23. OŽUJKA 2023. | 09:02

Jasmin Stavros potvrdio je za IN magazin da je pred njim borba za život. Pjevač je nakon dijagnoze karcinoma kostiju ostao na bolničkom liječenju.

Vijest da Jasmin Stavros boluje od raka kostiju šokirala je obitelj, prijatelje i brojne obožavatelje. Pjevač se u bolnicu javio zbog bolova u leđima, međutim nakon dijagnoze još je uvijek na bolničkom liječenju, piše Dnevnik.hr.

''Sad me užasno boli. Bole me leđa. Idem na zračenja i ta zračenja su vrlo bolna i moram leći i onda mi se stvara kontakt sa živcima i to je užasno bolno, ali istrpim tih deset minuta. Bolest je nastala tamo negdje u prvom mjesecu. Imao sam bolove u stomaku i onda sam dobio čir na dvanaestercu, to su mi operirali hitno u Karlovcu i onda sam dobio sepsu i onda su me prebacili na odjel u Karlovac i tamo sam bio nekih 12-13 dana i došao sam doma i odmah sutradan u Vinogradsku jer se nije moglo izdržati od bolova, a nije se znalo što mi je. Ništa vam ne znam… Evo, tek je drugi dan zračenja i treba proći jedno pet-šest dana i tek ćemo onda znati gdje sam, kud sam, u kakvom sam stanju i to će biti to. Evo, sad se osjećam da ću se oporaviti i doktori i sestre i svi koji rade ovdje si stvarno daju maksimalno truda'', ispričao je Jasmin Stavros.


''Dijagnoza je rak kostiju i sad se sumnja još da možda imam rak na želucu. Daj Bože da to ne bude jer to bi bilo pogubno za mene'', rekao je Jasmin.

Svi znamo da pjevač živi relativno zdrav život u prirodi. Je li očekivao nešto ovakvo?

''Ma ne, nikako'', priznaje.

Koliko mu vjera pomaže u ovoj situaciji?

''Pa jedino to. Stalno mi je krunica u ruci i molim se po cijele dane. Jedino mi je žao što sam imao puno nastupa, svaki vikend po dva, čak i tri, i sve sam to morao otkazati'', rekao je Jasmin.

Ekipa IN magazina i našeg portala žele pjevaču puno sreće u ovoj borbi koja dolazi.

''Bit će dobro. Hvala vam puno što se zvali. Ja sam optimist. Ja vjerujem da će Bog to sve posložiti'', zaključio je Jasmin na kraju.

VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
Ovu stranicu štiti reCAPTCHA. Primjenjuje se Googleova Politika privatnosti i Uvjeti pružanja usluge.