Izašle su snimke tučnjave hrvatskih košarkaških reprezentativaca: O svemu se oglasio i HKS

Ušli su u sukob s pijanim Grcima

BILD.BA | 9. SRPNJA 2024. | 08:58

Kako smo ranije pisali, hrvatski košarkaški reprezentativci potukli su se u jednom noćnom klubu u Ateni.

Ivica Zubac, Dario Šarić i još nekoliko hrvatskih košarkaša ušli su u fizički sukob s pijanim Grcima koji su navodno sukob i započeli provokacijama upućenim našim reprezentativcima.

Najprije su se pojavile fotografije na kojima se vidjelo kako Zubac stoji na ulici, vjerojatno ispred spomenutog kluba, kako se čini s krvavim koljenom, piše TMZ. Prema informacijama koje su do sada stizale, sukob su prekinuli izbacivači koji u klubu rade.

Na društvenim mrežama pojavio se i video incidenta, gdje se u jednom trenutku vidi da je Šarić završio na podu.

"Nastavno na brojne upite medija vezane uz fotografije koje kruže društvenim mrežama i portalima, Hrvatski košarkaški savez se očituje na sljedeći način:

Nakon finalne utakmice Olimpijskog kvalifikacijskog turnira u Grčkoj i zajedničke večere izbornik se zahvalio igračima na još jednoj kvalitetno odrađenoj akciji i raspustio reprezentaciju, s obzirom da nije bilo zajedničkog povratka u Zagreb, nego na nekoliko odredišta sukladno potrebama igrača.

Nakon teških višetjednih priprema i utakmica igrači su se odlučili na zajedničko druženje za oproštaj prije povratka svojim kućama ili klubovima. Tijekom druženja u jednom od klubova u Ateni neki od naših igrača napadnuti su najprije verbalno, a zatim i fizički što je dakako uzrokovalo njihovu samoobranu. Bio je to kratkotrajan incident prekinut intervencijom klupskih redara", stoji u priopćenju.


VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Očekujete li promjene nakon Lokalnih izbora koji će u BiH biti u listopadu?
Ne, sve će ostati isto
Ma kakve promjene, može samo gore
Očekujem promjenu na bolje
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.