Hrvatski košarkaški reprezentativci su se potukli u Grčkoj, na internetu se pojavile snimke i slike

U objavama se navodi da su u sukobu sudjelovali Zubac, Šarić i 'još neki hrvatski košarkaši'.

BILD.BA | 8. SRPNJA 2024. | 20:14

Na internetu su se pojavile snimke na kojima se nalaze hrvatski košarkaški reprezentativci Dario Šarić i Ivica Zubac.

Na društvenoj mreži X bili su objavljeni videozapisi na kojima se vidi kako su se Zubac i Šarić fizički sukobili s nepoznatim ljudima, a prema autoru objave, taj se sukob dogodio u jednom noćnom klubu u Ateni.
Objava sa spomenutim videozapisima je u međuvremenu obrisana, no Index je u posjedu snimke. Također, na istoj društvenoj mreži može se pronaći još nekoliko objava koje govore o spomenutom sukobu.

U objavama se navodi da su u sukobu sudjelovali Zubac, Šarić i "još neki hrvatski košarkaši", a navodno su se sukobili s nekoliko lokalaca. Na jednoj fotografiji vidi se kako Zubac na koljenu ima krvi. Daljnju eskalaciju sukoba navodno su spriječili izbacivači.

Index je poslao službeni upit Hrvatskom košarkaškom savezu oko ove situacije, a odgovor ćemo objaviti čim ga dobijemo. Također, nazvali su i tajnika HKS-a Josipa Vrankovića, koji je rekao je da mu je to prvi glas i da je zatečen te da nema komentara dok ne sazna o čemu se točno radi. Dodao je i da će se svi koji su sudjelovali u sukobu morati očitovati ako je do njega zaista došlo.

Podsjetimo, hrvatska košarkaška reprezentacija proteklog je tjedna u Grčkoj sudjelovala na kvalifikacijskom turniru za Olimpijske igre. Posljednju utakmicu na turniru hrvatski košarkaši odigrali su u nedjelju, kada su u finalu poraženi od domaćina i tako ostali bez nastupa u Parizu.


VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Očekujete li promjene nakon Lokalnih izbora koji će u BiH biti u listopadu?
Ne, sve će ostati isto
Ma kakve promjene, može samo gore
Očekujem promjenu na bolje
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.