Hercegovac (nije Gogo Bogdan) će glumiti u filmu o Draženu Petroviću, uloga pripala i Zrinki Cvitešić

Kada je saznao da će utjeloviti košarkaškog Mozarta bio je u trgovini u Ljubuškom, a prva reakcija bila je šok, ali i zadovoljstvo. 

BILD.BA | 9. LIPNJA 2023. | 12:03

Trideset godina prošlo je od smrti košarkaške legende Dražena Petrovića, a njegov lik uskoro bi trebao oživjeti na velikom platnu.

Pod redateljskom palicom Danila Šerbedžije i prema scenariju Ivana Turkovića-Krnjaka snima se film "Nešto jače od mene – priča o Draženu Petroviću" u kojem će lik neprežaljenog 'košarkaškog Mozarta' utjeloviti mladi glumac rodom iz Ljubuškog Domagoj Nižić (25) koji je glumačku akademiju završio u Sarajevu, javlja Večernji list.

Kada je saznao da će utjeloviti košarkaškog Mozarta bio je u trgovini u Ljubuškom, a prva reakcija bila je šok, ali i zadovoljstvo.


U filmu je ulogu Draženove majke Biserke utjelovila naša proslavljena glumica Zrinka Cvitešić, a Nižić kaže da mu je čast što je dobio takvu priliku.

"S puno vjere, nade, ljubavi i požrtvovnosti rada pokušat ću primijeniti njegovu osobnost u svom poslu trenirajući tako da se nadam da ću uspjeti u glumi dočarati Dražena", poručio je glumac.

VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Kako će Hrvatska proći na Euru?
Osvojit će ga
Bit će u top 4 reprezentacije
Neće napraviti ništa posebno
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.