Fra Mario Knezović otvoreno progovorio o Eurosongu: 'Sotona se prikriva dok ne vidi da ima plodno tlo'

Osvrnuo se na predstavnicu Irske koja je na Eurosongu sama za sebe govorila da je vještica.

BILD.BA | 18. SVIBNJA 2024. | 12:36

Poznati hercegovački franjevac Mario Knezović, župnik župe Kočerin pored Širokog Brijega, voditelj emisije Agape na Radio mir Međugorje i još mnoštvo toga, bio je gost novog podcasta portala Vrisak.

Na samom početku podcasta fra Mario se osvrnuo na nedavno održano glazbeno natjecanje Eurovizije i komentirao nastup Baby Lasagne i drugih izvođača.

“Kako gledate na to kad vam kažu da ste hercegovački pop”, upitao je voditelj Ivan Crnjac gosta osvrćući se na pojedine natpise iz medija u Hrvatskoj.


Fra Mario otkriva da mu to previše ne smeta, ali ističe kako mediji koji preuzimaju pojedine njegove upise s društvenih mreža, gotovo nikada ne traže dopuštenje za prenošenje, što je, smatra, nepošteno.


Posebno se osvrnuo na predstavnicu Irske

Osvrnuo se i na predstavnicu Irske koja je na Eurosongu sama za sebe govorila da je vještica kazavši kako je to sotonsko djelo. “Sotona se prikriva dok ne vidi da ima plodno tlo i da može djelovati javno i otvoreno”, kazao je fra Mario i ponovio svoj stav od ranije da mu je drago da se Eurosong neće održati u Hrvatskoj.

“Tamo gdje se moli, gdje ima bogobojaznih i pobožnih ljudi, to je Đavlu zanimljivo tržište, ne zanima njega Francuska ili Britanija”, kazao je hercegovački franjevac.

Oglasio se fra Mario Knezović: 'Ne treba nam Eurovizija u Zagrebu, obeščastili bi tlo naše Domovine'

Dodao je da nije slučajno da se upravo Irskoj događa sve to što se događa podsjetivši kako je Irska prije desetak godina naglo procvala ekonomski i sada to, po njegovim riječima, dolazi na naplatu, prenosi Otvoreno.hr.

Fra Mario je upitan i o tome je li ikada imao djevojku, je li pušio marihuanu, je li bio nestašan školarac i tome slično, a što je rekao pogledajte u videu:


VIŠE IZ RUBRIKE:
Ocjenjivati i komentirati mogu samo registrirani članovi. Ako još niste registrirani na portalu Bild.ba, učinite to ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.
ANKETA
Kako će Hrvatska proći na Euru?
Osvojit će ga
Bit će u top 4 reprezentacije
Neće napraviti ništa posebno
Kliknite na odgovor za koji želite glasati.